Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,58 Ft
Euró
392,56 Ft
Font
458,32 Ft
Bitcoin
63,272 $

Kisorsolták az Európa Liga negyeddöntőjének párosításait

Nagyon szoros párosításokat sorsoltak ki az Európa Liga negyeddöntőjére, az Arsenal és a Villareal örülhet jobban, a Manchester Unitedra és a Romára nehéz összecsapások várnak.

Kijev, 2021. március 18. Borja Mayoral, az AS Roma játékosa ünnepel, miután gólt lőtt a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőjében játszott Sahtar Donyeck - AS Roma visszavágó mérkőzésen Kijevben 2021. március 18-án. MTI/EPA/Szerhij Dolzsenko
Sport

Nagy Noel

Szerkesztő

Drámai fordulatokat hozott a csütörtöki Európa Liga meccsnap, a Tottenham például hosszabbításban esett ki, nem kis meglepetésre a Dinamo Zágráb ellen. A Slavia Prágának is sikerült megfordítania a találkozót, és kiejtették a Steven Gerrard vezette, megállíthatatlannak tűnő Glasgow Rangers csapatát.

A legjobb nyolc közé végül az Arsenal, a Dinamo Zágráb, a Granada, az AS Roma, a Manchester United, a Slavia Prága, a Villareal és az Ajax jutott be, így már előzetesen meg lehetett állapítani, hogy senkinek sem lesz könnyű dolga. Soron kívül Ezt a férfit keresi a rendőrség a szentesi gyilkosság ügyében

Az első párosítás a Granada – Manchester United volt, amit kisorsoltak, így a kupasorozatban magabiztosan menetelő spanyol klubnak ismét nehéz kihívás elé kell néznie. A Manchester United nagy önbizalommal várhatja a párharcot, hiszen a jó bajnoki szereplésük mellett az AC Milant is kiejtették a tizenhat közötti rangadóban.

A másik angol klub pedig a cseh csodacsapatot kapta, így megkaptuk a második párosítást az Arsenal – Slavia Prága formájában. Az Arsenal ugyan elvesztette a tegnapi mérkőzést a görög Olimpiakosz ellen, ám végül sikeresen továbbjutottak összesítésben.

A harmadik párosítás az Ajax – AS Roma lett, amely szintén nagy izgalmakat ígér. A hollandoknak a svájci Young Boyst sikerült kiejteniük, míg az olasz klub a mindig kellemetlen ellenfélnek bizonyuló Sahtar Donyecken tudott felülkerekedni.

Az utolsó kisorsolt párosítás pedig a Dinamo Zágráb – Villareal lett, mely a Tottenham elleni drámára tekintettel azt jelenti, hogy az Unai Emery vezette gárda nem bonthat pezsgőt. Ezzel meglettek a párosítások:

  • Granada – Manchester United
  • Arsenal – Slavia Prága
  • Ajax – AS Roma
  • Dinamo Zágráb – Villareal

A Bajnokok Ligájához hasonlóan az Európa Liga ágait is most sorsolták ki, mely szintén egy izgalmas képet fest fel, ugyanis ha minden úgy alakult, spanyol és angol házirangadó is összejöhet a döntőre:

  • Granada/Manchester United – Ajax/Roma
  • Dinamo Zágráb/Villareal – Arsenal/Slavia Prága