Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,49 Ft
Euró
391,28 Ft
Font
458,11 Ft
Bitcoin
63,472 $

Ismét emelkedtek az üzemanyagárak Magyarországon

Pénteken újfent változott a benzin és a gázolaj ára a hazai töltőállomásokon.

Budapest, 2020. július 26. MOL üzemanyagtöltő állomás a XVIII. kerületben, a Puskás Ferenc utcában. MTVA/Bizományosi: Róka László *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzője/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Legutoljára március 12-én történt változás az üzemanyagárakban itthon, a benzin literenkénti átlagára akkor 3 forinttal 431 forintra, míg a gázolaj literenkénti átlagára 3 forinttal 438 forintra nőtt.

Pénteken, vagyis március 19-én a holtankoljak.hu portál értesülései szerint a 95-ös oktánszámú benzin literenkénti átlagára 4 forinttal 435 forintra, a gázolaj literenkénti átlagára pedig 2 forinttal 440 forintra emelkedett. Soron kívül Élőben adja a tv a Bayern München-Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntőt

Segítséget a jövőben az jelenthet, hogy a magasabb kőolajárak miatt csökkenhet a jövedéki adó mértéke, erre viszont még legalább egy hónapot várnunk kell.

Videón a Barcelona kapusának hatalmas potyagólja

Az Arsenal után a Barcelona kapusa is óriási potyagóllal hívta fel magára a figyelmet, de a Valencia ennél is rosszabbul járt.

Busz alá szorult egy elgázolt ember Zuglóban

Újabb súlyos baleset történt, most Zuglóban, ahol elgázolt egy embert egy busz, majd a jármű alá szorult.