Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,802 $

Már csak kevesebb mint 1000 beteg van lélegeztetőgépen Németországban

Az eddigi sikeres német járványkezelést körülölelő dicsérethullám természetesen nem jelenti azt, hogy nem vetette meg náluk is a lábát a SARS-CoV-2 vírus.

Külföld
Author image

Nagy Noel

Szerkesztő

A Németországban található intenzív osztályok kapacitására vonatkozó központi adatok szerint mostanra már kevesebb mint 1000 olyan súlyos új koronavírus-fertőzött van, akinek szüksége van mesterséges légzést elősegítő berendezésre. Az adatok szerint egészen pontosan 1353 koronavírus-fertőzött van, aki még az intenzív osztályon szorul ellátásra, közülük 924 fő az, aki jelenleg is lélegeztetőgépen van.

Németország járvány elleni harci stratégiájának eddig is fontos sarokköve volt a megfelelő mennyiségű intenzív ágyak biztosítása a COVID-19 fertőzötteinek számára. Ez a számok nyelvére lefordítva összesen 32 466 ágyat jelent. Soron kívül Ákosnak feltették a kérdést: Orbán Viktor vagy Magyar Péter? (videó)

A Johns Hopkins Egyetem adatai szerint Németországban az első regisztrált megbetegedés óta több mint 174 ezer embert fertőzött le az új koronavírus, közülük 7861 személy vesztette életét, valamint körülbelül 15 ezer aktív esetet kezelnek még.

Eközben Brazíliában egyre súlyosabb a koronavírus-helyzet:

https://liner.hu/brazilia-utolerte-franciaorszagot-az-uj-koronavirus-esetek-tekinteteben/

Szentkirályi Alexandra: Karácsony meg sem próbálta felszámolni a korrupciót

Szentkirályi Alexandra azt mondja, Karácsony Gergely első ciklusa alatt meg sem próbálta felszámolni a korrupciót Budapesten.

Szentkirályi bejelentette, a Fidesz nem támogatja Vitézy főpolgármester-helyettes jelölését

Szentkirályi Alexandra tisztázta, semmilyen körülmények között nem támogatják Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltését, de nem is javasolnak mást a pozícióra.