Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,91 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
454,82 Ft
Bitcoin
64,559 $

Exatlon-Ákos megállíthatatlan, itt az újabb nagy mutatványa

Ákos rengeteg hasonló trükköt tud, amik nemcsak látványosak, hanem egyúttal remekül edzik az emberi testet a kitartásokkal.

Fotó: Instagram/Szarka Ákos
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ákos kiesése egyértelműen nagy érvágás volt a bajnokok számára, még akkor is, ha nem ő volt a legjobb pontszerző. Az utolsó időszakában igen kevés pontot tudott behúzni, így várható volt, hogy párbajozni fog.

Az azonban őt is meglepte, hogy neki volt a legrosszabb statisztikája, mert másra számított. Ettől független valószínűleg így is ő lett volna a párbajozó Dani mellett, aki magabiztosan győzte le a második ilyen eseményén. Soron kívül Szentkirályinak elege van Karácsonyból: „Közpénzből készpénz lett”

Ákos láthatóan nagyon csalódott volt, nem akart távozni, mert igazi céljai voltak. Eleve azzal számolt, hogy nem fog párbajozni, és noha mindent beleadott, Danit nem tudta megállítani, aki a második párbaját is hozta.

Káprázatosan szexin néz ki ezen a képen Stohl Luca

A kiesett bajnok azonban egy erős egyéniség, nem kudarcnak fogja fel a történteket, és már arra koncentrál, hogy átadja a tudását a diákjainak. Időközbe visszatért Dominikáról, és már zajlanak az előkészületek a Street Workout oktatás folytatása körül.

Ez a kép még Dominikán készült, és noha egyszerűnek tűnhet a gyakorlat, finoman szólva sem az. Tökéletes a testtartás, és Ákos mindenfajta erőlködés nélkül hozza a gyakorlatot, ami egyúttal egy látványos trükk is.

Megszólalt a martonvásári légibaleset egyik áldozatának édesanyja

Mint mondta, fiának nem temetése lesz, a tervek szerint búcsúztatón engedik el utolsó útjára.