Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
64,201 $

Gáspár Győző dühöng, valaki rájuk gyújthatta a hátsó udvart, kivonultak a tűzoltók (videóval)

Gáspár Győzike undorítónak nevezte, amit velük csináltak, mert biztos benne, hogy gyújtogatás történt, és ez nekik szólhatott.

Fotó: Instagram/Gáspár Győző
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Győzike a hivatalos Instagram oldalán keresztül jelentkezett be, és élőben közvetítette az eseményeket, míg ki nem érkeztek a tűzoltók. A showman nem akarta elhinni, hogy mi történt, mert amíg nem voltak otthon, valaki rájuk gyújthatta a hátsó udvart.

Szerencsére a garázsig és a házig nem jutott el a tűz, de ebből sokkal nagyobb baj is lehetett volna. A nád látványosan égett, és Győző közben többször is elmondta, hogy ez már túlment egy határon. Ha ez valóban gyújtogatás volt, akkor annak komolyabb következményei is lehetnek. Soron kívül Látványos meteort fotóztak a salgói vár felett (fotók)

Csak leborulni tudunk Vasvári Vivien lábai előtt dubajos képe láttán

A tűz nem játék, nagyon gyorsan emberéleteket követelhet. Győzőék sétálni mentek el, majd mire visszaértek, már lángokban állt a hátsó terület a ház mögött. Ahogyan ő fogalmazott, ha eléri a garázst a tűz, akkor minden leég, a házzal együtt.

Győzőék most visszanézik a felvételeket, amiket a kamerák rögzítettek, mert lehetséges, hogy az megmutatja, mi is történt pontosan. Bárki is tette, Győző azt kívánta neki, hogy törjön el a keze.

Kispadon kezd Szoboszlai a Tottenham ellen

Szoboszlai Dominik a Tottenham ellen léphet pályára az Anfield Roadon a Liverpool színeiben, és már a kezdő is ismert.

Így lett bajnok a Real Madrid a Barcelona súlyos gironai vereségével (videó)

Beszédes összefoglaló videó jelent meg a Barcelona súlyos vereségéről, ami a második helyükbe kerülhet a spanyol bajnokságban.

Máris elfogták a miskolci női gyilkosság gyanúsítottját

Egy nővel végzett a férfi, akit rövid időn belül elfogtak a rendőrök, súlyos büntetésre számíthat a tette után.