Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,086 $

Exatlon-Zsófi elmondta a véleményét Grétiről, már játékon kívül

Zsófi és Gréti valószínűleg soha nem lesznek barátok, illetve az sem valószínű, hogy a köszönésen kívül fognak-e valaha hosszabban beszélgetni egymással.

...svg content...Fotó: Instagram/Farkas Zsófi
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A televízió képernyőjén keresztül is érezni lehetett, hogy van egyfajta feszültség Gréti és Zsófi között. Nagyon más karakterek, ráadásul egy olyan ügyből kerekedett egy szappanopera, amire semmi szükség nem volt.

Az időközben az Exatlonból távozott Zsófi már korábban lezárta volna ezt a témát, de Gréti csak görgette maga előtt a konfliktust, nem akart szabadulni a témától. Emiatt is lett volna fair, ha ők ketten párbajoznak és nem Anna áldozza fel magát Viviért. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

Bálint elismerte, Grétit választotta volna Zsófi ellenfelének, de mivel a lány megsérült és nem engedték aznap versenyezni, elmaradt a viadal. Igaz, így sem lett volna sok esélye a személyi edzőnek, mert a négy köre alatt egyetlen egy fát sem dobott le az ügyességinél.

„Én úgy gondolom, megpróbáltam Grétihez maximálisan nyitni, annak ellenére, hogy úgy éreztem, hamisat állít felém, pedig én úgy gondolom, hogy mindig pozitívan és bizakodva álltam ő felé.” – mondta Grétiről a TV2 stábja előtt.

Csak leborulni tudunk Vasvári Vivien lábai előtt dubajos képe láttán

„De úgy gondolom, tényleg megpróbáltam az utolsó napokban odaállni és megbeszélni vele a dolgokat és felejtsük el a történteket. Ő egy kicsit elutasító volt, én úgy éreztem, de szerintem nem úgy jöttem ki a játékból, hogy Grétivel, vagy akárki mással is hatalmas ellentétek lettek volna.”

Orbán Viktor bejelentette, Pilismarótnál megcsúszott a töltés

Orbán Viktor miniszterelnök a szombat reggeli rendkívüli sajtótájékoztatót tartott, aminek ideje alatt elmondta, már vágják a centit, és 5 nap van hátra a kiemelt védelmi erőfeszítésekből.

Szijjártó Péter: „Mi őszinték vagyunk: azt csináljuk, amit mondunk”

Szijjártó Péter ezúttal a Magyar-Orosz Üzleti Fórumról üzent, egyértelművé téve pár kérdést ezzel kapcsolatosan.

Szentkirályi a Magyar-Vitézy-Karácsony tervéről: „Lepaktáltak, mert hatalomért és pénzért bármire képesek”

Szentkirályi Alexandra is reagált a 444 cikkére, ami szerint Magyar Péter Vitézy Dávidot ültetné be Karácsony Gergely vezetésének egyik legfontosabb székébe, méghozzá főpolgármester-helyettesként, amit korábban szinte kizárt a főpolgármester a választások miatt.