Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
62,999 $

Zsófi szerint nem lehet kijelenteni, hogy az Exatlon nem az ő világa volt

Exatlon-Zsófi rengeteg nagyon durva kommentet is kapott, de összességében a többség egyetértett azzal, hogy messze nem az ő világa volt az Exatlon.

...svg content...Fotó: Instagram/Farkas Zsófi
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Zsófi már az első napon szembesült azzal, hogy az Exatlon valami egészen más, mint amihez eddig hozzászokhatott. A nézőknek nem kellett sok, és a közösségi médián keresztül hihetetlen mennyiségben kezdték el gyártani a negatív kommenteket.

A személyi edző ugyan gyorsult a pályán, ez összességében nem volt elég, és a legnagyobb hátrányt az ügyességi feladatok jelentették számára. A párbaján például egyetlen egy fát sem tudott ledobni, noha erre négy köre is volt. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

Szinte csak negatív kommentet lehetett látni Zsófiról a párbaját követően. Az egyik néző megkérdezte a kiesett kihívót, hogy szerinte igaza van-e a sok kommentelőnek, miszerint nem az ő világa volt az Exatlon.

„Úgy gondolom, nem lehet ezt így kijelenteni, hogy az én világom volt-e, vagy nem volt az én világom az Exatlon. Voltak olyan pillanatok, amiket nagyon élveztem. A versenyt, a pályákat tényleg nagyon élveztem.” – mondta a TV2 kamerája előtt.

A kérdést a folytatásban már nemigen válaszolta meg részletesebben, de azt elmondta, hogy a családja hiánya jelentette számára az igazán nagy kihívást, független attól, hogy csak három hetet volt Dominikán.

„Viszont, amit nagyon nehezen éltem meg, az a családomtól, a szeretteimtől való távollét. Szóval remélem, hogy az életben nem lesz olyan, hogy ennyit kell tőlük távol lennem.” – válaszolt röviden a kérdésre.

Orbán Viktor bejelentette, Pilismarótnál megcsúszott a töltés

Orbán Viktor miniszterelnök a szombat reggeli rendkívüli sajtótájékoztatót tartott, aminek ideje alatt elmondta, már vágják a centit, és 5 nap van hátra a kiemelt védelmi erőfeszítésekből.