Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,264 $

Exatlon: Dórinak nagyon nem tetszik, amit Anna csinált

Egyre inkább úgy tűnik, hogy Dórinak valóban nem tetszett Anna döntése, ami szerinte még sokba is kerülhet Vivinek.

Fotó: Instagram/Buzás Dorottya
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kisebb dráma kezd kialakulni Anna döntése miatt, aki egyszerűen csak Vivit szerette volna védeni, miután a fiatal lány még el is sírta magát, hogy mennyire fél a párbajtól. Tette ezt annak ellenére, hogy Zsófi messze a leggyengébb játékosa volt a versenynek.

Nemigazán lehetett érteni a helyzetet, mert Zsófinál nemigen kaphatott volna könnyebb ellenfelet, és az, hogy már egy ilyen szituációtól gyengeséget mutat, nem sok jót vetít előre. Anna simán hozta a párbajt, nem volt mitől félnie. Soron kívül Még mindig nem találják a tavaly augusztusban eltűnt 12 éves szolnoki fiút

Ezzel azonban nem ért véget a történet, mert Vivi utólag azt mondta, Anna húzása nem volt túl sportszerű, és már Dórin is lehetett érezni, hogy valamiért nem tetszik neki a dolog. A TV2 kamerái előtt beszélt erről az Exatlon versenyzője, közvetlen az új adás előtt, mely ma este sokkal korábban veszi kezdetét.

„Ha Vivi részét nézem abból a szempontból, hogy Anna ment ki párbajozni, és Vivinek későbbiekben kell egy párbajban részt vennie, lehet mondjuk, hogy egy sokkal erősebb ellenféllel ellen kiállnia, és lehet, hogy ez lesz pont a hátulütője annak, hogy most nem ő ment.”

Exatlon-Franciska önmagát ostorozza, pedig semmi oka rá

„Lehet, Anna részéről jobb lett volna, ha inkább szembe megy azzal a legnagyobb félelmével, hogy elveszít valakit, minthogy ezt így oldja meg. Nem tudom, ezek nagy élettörvények, szóval a későbbiekben ez kiderül, de lehet, jobb lett volna, ha hagyja, hogy Vivi menjen.”

18 millió euróért vásárolhatja meg Mbappé Sergio Ramos madridi házát

Egyre több információ lát napvilágot azzal kapcsolatban, hogy a francia sztárjátékos a következő szezontól már a Real Madridot erősíti.