Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,87 Ft
Euró
389,44 Ft
Font
453,75 Ft
Bitcoin
61,635 $

Budapesti COVID-osztályon ápolt férfi sebészeti ollóval okozott életveszélyes sérüléseket

Egy budapesti kórházban történt az incidens, miután egy COVID osztályon ápolt férfi sebészeti ollóval szúrt arcon és mellkason egy másik beteget.

Fotó: police.hu
Belföld

Hujber Dávid

Szerkesztő

A rendőrség hivatalos tájékoztatása szerint a férfi életveszélyesen megsebesítette betegtársát. Az eddigi információk szerint egy VI. kerületi kórházban történt az incidens, ahol egy sebészeti ollóval többször arcon és mellkason szúrt egy másik beteget egy COVID-osztályon ápolt személy.

Március 13-án, 17 óra körül történt a támadás, ami miatt rendőri beavatkozásra volt szükség. A megtámadott asszony életveszélyes sérüléseket szenvedett, míg a férfi kirohant az osztályról, és noha a biztonsági őr megpróbálta feltartóztatni, őt is megsebezte a kezén. Soron kívül Különleges program a fővárosi állatkertben: esti sétákra invitálják az érdeklődőket

Ennyibe kerülhet, ha megszegjük a kijárási korlátozást

A járőrök a kórház udvarán fogták el a 37 éves, kínai állampolgárságú támadót. „Az intézkedő rendőrök egészségügyi védőfelszerelést viseltek. A bűncselekmény körülményeit a BRFK Életvédelmi Osztálya emberölés kísérlet gyanúja miatt elrendelt eljárás keretében vizsgálja.” – olvasható a közleményben.