Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,21 Ft
Euró
391,08 Ft
Font
457,87 Ft
Bitcoin
60,272 $

Folytatja hajtóvadászatát a magyar rendőrség a kegyetlen erőszaktevő ellen

A magyar rendőrség nem áll le, folytatja a hajtóvadászatát az ismeretlen személy ellen, aki különösen veszélyes lehet.

Fotó: YouTube/PoliceHungary
Belföld

Hujber Dávid

Szerkesztő

A rendőrségi tájékoztatás szerint változatlanul jelentős erőkkel tart a hajtóvadászat az a férfi után, aki még január 19-én a gödöllői HÉV-en rátámadt egy munkába tartó nőre. Nettó egymillió forintot kínálnak jelenleg a nyomravezetőnek, de még mindig nem sikerült elfogni a támadót.

„Az eltelt 46 nap alatt a nyomozócsoport és a kiegészítő egységek munkatársai közel 600 liter kávét fogyasztottak el, szolgálati autókkal 3000 kilométernyi, gyalogosan közel 250 kilométer távolságot tettek meg. Teljesítettek 470 órányi bűnügyi portyaszolgálatot, végig néztek kb. 250 óra kamerafelvételt.” – olvasható a közleményben. Soron kívül Beismerte a gyógyszergyártó, hogy vérrögöt okozhat a Covid-oltóanyaga

Eddig az ügyhöz kapcsolódva összesen 12 főt állítottak elő, akiket elszámoltattak, de nem volt közük a támadáshoz. A nyomozás iratainak egymás mellé rakott lapjainak hossza négy Duna híd hosszát teszi ki, ami egy ugyancsak beszédes adat.

Viszlát szegedi drogterjesztő banda, viszlát kábítószer

Az is kiderült, hogy a kezdeményezett és fogadott telefonhívások száma több mint háromezer, addig az e-mailek száma ötszáz körüli. Március 5-én kezdték el teríteni a H8 vonalán és környékén a férfiről készült grafikát.

A HÉV szerelvényeken, megállókban, a forgalmasabb helyszíneken több száz felhívást helyeztek ki, hogy megtalálják az erőszaktevőt.