Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,041 $

Mindenkit lenyűgözött a Dallos Bogiról készült kép, és kiderült valami

A kép mellett Bogi elárult egy titkot, aminek sokan fognak örülni, hiszen nagy alkotásba kezdett a híres énekesnő.

Fotó: Instagram/Dallos Bogi
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Amellett, hogy Dallos Bogi a vőlegényével, Puskás Petivel karöltve harcol az állatkínzás ellen, természetesen a boldogabb perceknek is teret ad, ami további erőket szabadít fel benne ahhoz, amit ketten csinálnak. Dicséretes, hogy ilyen elánnal vetették bele magukat ebbe a fontos kezdeményezésbe.

Tekintve, hogy milyen nagy követőtáborral rendelkeznek, tehát sok embert érnek el, érezhető hatást gyakorolhatnak a probléma megoldására. Régóta téma ez Magyarországon és már nagyon itt lenne az ideje annak, hogy komoly változások következzenek. Soron kívül 380-760 év börtönre ítéltek egy gyilkos nővért

Evezzünk át egy boldogabb témára, most Bogi kapcsán, akiről időről időre nagyon igényes divatfotók érkeznek. Az előző hétvégén például Peti fotózta a menyasszonyát, akin nem nagyon találni felesleget, mindig formában van.

Opitz Barbi kiegyenesített hajjal, és valami egészen szenzációsan áll neki

A fotót ezúttal Panamy készítette, ami szintén egy egészen minőségi darab lett, tökéletes hangsúlyba helyezvén a sötét színű ruhát a fehér háttérrel, miközben betör a napfény a terembe. A követőket szintén lenyűgözte a kép, de aminek még inkább örülhetnek, az az, hogy Bogi alkot.

Egy részletet is megosztott, majd hozzátette, hogy „készülnek az új szövegek”. A posztot cikkünk megírásának pillanatában közel négyezren likeolták, köztük például a csodálatos Rúzsa Magdival, aki bárki példaképe lehetne.

Nagy bejelentéssel indította a hétvégét a kormány, 200 milliárdról van szó

A kormány úgy döntött, hogy meghosszabbítja a kedvezményes lakásáfát, ami sokak számára jelenthet jó hírt.