Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,66 Ft
Euró
389,50 Ft
Font
453,92 Ft
Bitcoin
61,771 $

Rossz hírt közölt Tóth Andi

A híres énekes videóban üzent és láthatóan rossz a kedve, ami ebben a helyzetben nagyon is érthető a részéről.

Instagram/Tóth Andi
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tóth Andi az élete során nagyon sok mindenen ment már keresztül, számtalan támadás érte a közösségi médiában és az elmúlt egy-két évben minden sokkal intenzívebbé vált. Sok rosszat és támadást kapott 15 éves kora óta, amit nehéz lehet feldolgozni.

Igen fiatalon nyerte meg az X-Faktort és attól a ponttól kezdve egy teljesen más életet él. Sokkal nagyobb is a figyelem, ami őt körülveszi és azokat az éveket már senki sem tudja visszaadni neki, amik nem voltak túl jók emiatt. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

A fiatal énekesnő azonban igyekszik erős maradni és mindent megtesz azért, hogy minél hamarabb felérjen a csúcsra, mivel a hangja alapján nemzetközi karriert kellene befutnia. Erre még várnia kell, és ki tudja, mit hoz majd az élet.

Az azonban már biztos, hogy neki is át kell esnie a koronavírus-fertőzésen, amit videóban jelentett be, bemutatván, hogy a hivatalos tesztje pozitív lett, akárcsak nemrég a volt párjának, Szabó Ádámnak.

Ezt üzente Zámbó Árpy az oltáselleneseknek

Egyelőre nem tudni, hogy Andi milyen tüneteket produkál vagy egyáltalán van-e neki, de a videóban megmutatta a lapot, amin jelezve lett, hogy pozitív, tehát egy ideig nem mozdulhat ki, karanténban kell maradnia.

Madeleine McCann szülei nyilatkozatot adtak ki a kislány eltűnésének 17. évfordulóján

Madeleine hároméves volt, amikor eltűnt a portugáliai Praia da Luzban.

Óriási nyomás helyezheti az Újpestet a Kisvárda szombaton

Ha a Kisvárda nyer a Puskás Akadémia ellen vagy legalább döntetlent szerez, miközben az Újpest megint kikap, azzal minden eddiginél nehezebb helyzetbe kerülnének a fővárosiak.