Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,49 Ft
Euró
391,28 Ft
Font
458,11 Ft
Bitcoin
63,472 $

Győzike emelte a tétet, még több pénzt kínál az ellopott telefonjáért cserébe

Továbbra sem került elő Győzike telefonja, aki sejti, hogy kinek lehet a keze a dologban, de a személyt nem nevezte meg.

Instagram/Gáspár Győző
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az elmúlt napokban különösen sokat cikkeztek a sajtóban a Gáspár-családról, miután Gáspár Evelint életveszélyesen megfenyegették, illetve a lány elmondása szerint meg is zsarolták. Gáspár Bea szintén komolyan aggódik, mert úgy érzi, a másik oldalon lévő család átlépett egy határt.

Durva dolgok hangzottak el a felvett telefonbeszélgetés ideje alatt, és ez is a bizonyítékok között lehet a rendőrségi eljárás során, ami folyamatban van Evelin feljelentése miatt, aki addig nem nyugszik, míg a fenyegetőző börtönbe nem kerül. Soron kívül Élőben adja a tv a Bayern München-Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntőt

Komoly a botrány és Győzikének többek között azzal is foglalkoznia kell, hogy előkerítse a telefonját, amit a napokban loptak el tőle. Először 100 ezer forintos jutalmat ígért a Facebook oldalán keresztül, most azonban növelte a tétet.

A BorsOnline kérdésére elmondta, a jutalom összege immáron 150 ezert forint. Úgy vette észre, hogy kevés volt az első összeg és most többet fizetne. A lap kérdésére elárulta, hogy noha rengetegen megosztották a posztját, még semmi sem történt.

Gáspár Győzi hollywoodi külsővel osztott meg egy fontos bölcsességet

Sőt, Győzike elárulta, hogy ugyan nem akar összeesküvés-elméleteket gyártani, úgy érzi, hogy tudja, kinek van a keze a dologban. Ennél többet azonban egyelőre nem tudhatunk, és lehetséges, hogy a sok értékes adatot tartalmazó mobiltelefon már soha nem kerül elő.

A teljes keretét lecserélheti a Manchester United, Rashford és Fernandes is távozhat

Többek között Marcu Rashfordért is ajánlatot várhat a Manchester United, akik ezen a nyáron szinte teljesen lecserélnék a keretüket.

Újabb nagy baleset történt az M3-ason, négy kamion ment egymásnak

Rövid időn belül ez már a harmadik nagyobb baleset az M3-as autópályán, ezúttal négy kamion futott egymásnak.