Nyilvánosságra került az a felvétel, amiben fejlevágással fenyegetik Gáspár Evelint

Instagram/Gáspár Evelin
not image

Takács Petra

2021.március.3 - 21:37

A Tények interjút készített Gáspár Evelinnel az ügy kapcsán, miközben az ex is megszólalt, akinek nagyon dühössé vált a családja.

Egyre csak gyűrűződik az ügy, ami hatalmas médiavisszhangot kapott, miután életveszélyes fenyegetésről is szó van. Evelin korábban a TV2 stúdiójában azt mondta, azzal fenyegették meg, hogy levágják a fejét.

A Tények által készített riportban ezt a bizonyos hangfelvételt is megmutatják, amiben megfenyegetik Evelint. Ez pedig rendkívül súlyossá teheti az ügyet és a bizonyítékok is megvannak, mint azt hallani is a riportban.

„Teljes mértékben az orromnál fogva vezetett, megalázott, a teljes nőiességemet ledöngölte. Majd az igazságszolgáltatás remélem, kellőképp mindenkinek… ha én is hibáztam, én is bűnhődjek meg, de szerintem én már megbűnhődtem.”

„Aki hibázott, az kapja meg a méltó büntetését. Én nem fogok visszaállni, mert ők sem álltak vissza. A kapcsolatunk alatt is kaptam ezt a verbális bántást. Nyilván utólag átgondolva és látva, be is hódoltam… mentem ez alá, utána már teljesen megaláztattam magamat.”

Megszólalt és kitálalt Gáspár Evelin exe a súlyos vádak után

Gáspár Bea szintén megszólalt a Tények riportjában és egy újabb meghökkentő sztorit mesélt el. „Volt úgy, hogy a barátnőjével volt Evelin és azt is felrótták neki, hogy miért azzal… és akkor a barátnőjét is megrángatták. Volt erre is példa, hogy megtorkolták a barátnőjét, hogy te mit keresel itt…”

A volt barát viszont tagad, többek között a zsarolást és azt is, hogy pénzért árulta volna a képeket. A többi dolgot azonban megbánta, mivel többeknek is elküldte az intim felvételeket Evelinről, ami adott esetben szintén a büntethető kategóriába sorolható.

Bea azt mondja, hogy szerinte a legrosszabb is kitelik a családtól. A fenyegetőzés részeként azt is hallani, ahogy a telefon végén az ex édesapja úgy fogalmaz, tönkreteszi Evelin életét. „Hallod, nektek annyi!” – nyomatékosított. Evelin elismerte, nagyon szerelmes volt a fiúba, de mindenki tiltotta tőle, mert nem volt jó a hírneve. Egy évig voltak együtt, majd szakítottak és kitört a “háború” a két család között.