Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,51 Ft
Euró
389,27 Ft
Font
453,55 Ft
Bitcoin
64,306 $

Olyan vonzó szelfit pattintott a Barotok közt korábbi sztárja, hogy szavak nincsenek rá

Balogh Edina egy szempillantás alatt kápráztatta el a közönségét, akik nagyon kedvelik őt, és meg tudjuk ezt érteni.

Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Barátok közt hamarosan a végéhez érkezik, több évtized után visszavonul a legendás sorozat, ami egykor óriási számokat produkált az RTL-en. Voltak évek, amikor szinte mindenki a sorozatról beszélt és bárki szerepelt benne, ünnepelt sztár volt.

A kezdetekkor a közösségi média még hírből sem létezett, ami csak segített azon, hogy a sztárok megközelíthetetlennek tűntek. Jól emlékszünk az első évekre és is izgatottan vártuk az estét, hogy lássuk az új epizódot. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

A Szomszédok és a Dallas mellett a Barátok közt is történelmet írt Magyarországon, aminek Som-Balogh Edina is részese. Szintén sokat tett hozzá ahhoz, hogy a sorozat még népszerűbb legyen idehaza.

Tóth Andi elismerte, nem keres túl sok pénzt a zenélésből

Edina már régóta nem tagja a stábnak, de minden bizonnyal számára is érzelmes pillanat lesz, amikor levetítik az utolsó részt. Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy mit hoz az utolsó epizód, ami a Szomszédokban is érzelmes volt.

Edina szépsége egy cseppet sem kopott meg, még mindig fiatalos a 2003-as Miss World Hungary, aki egy ideje édesanya is. A legutóbbi szelfijével megint bizonyította, hogy rá nemigazán hat az idő, végtelenül gyönyörű nő.

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Jön az F1-es Miami Nagydíj, élőben adja a tv

Már 21 órától érdemes figyelni az eseményeket a Miami Nagydíjon, kezdve a pilótaparádéval, ami mindig érdekes és látványos.

Már ismertek a Hatoslottó legújabb nyerőszámai

Megjelentek a legújabb nyerőszámok a Hatoslottó-sorsolás után, és mint általában az lenni szokott, sok pénzt lehetett nyerni.