Tóth Andi elismerte, nem keres túl sok pénzt a zenélésből

not image

Hujber Dávid

2021.március.1 - 17:40

Tóth Andi a LifeTV-n futó Ébressz fel című reggeli műsor vendége volt, ahol Ábel Antiával és Csonka Bandival beszélgetett, többek között az új klipjéről is, ami nemrég jelent meg a YouTube-on és összességében jó visszajelzéseket kapott.

„Te tisztában vagy azzal, hogy mennyire tehetséges vagy?” – tette fel a kérdést Anita. De jó fej vagy, köszönöm.” – válaszolt Andi, majd ismét Anita vette át a szót. „De most komolyan, ez nem jófejség!” – kontrázott vissza a műsorvezetőnő.

Andi hozzátette, néha tudja, hogy mi van benne, maga az a hatalmas tehetség. Bandinak kissé összeszorult a gyomra a klip láttán és hallatán, mert az elég sok szenvedést és lemondást sugall. „Kicsit negatív…”

„Igazából úgy vagyok vele, hogy újult erővel támadok neki minden reggel a napnak, meg az életnek, csak ettől függetlenül az estéim… nyilván átgondolom, hogy mi is van és tök jó, mert vannak pozitív visszajelzések, de vannak negatívak is.”

Így hozták meg Berki Krisztián új autóját: szerény, nagyon szerény (videó)

„Az elmúlt egy-két évben nagyon támadnak az emberek.” – folytatta Andi a LifeTV sútdiójában, aki ezekből a támadásokból sokszor ihletet merít, többek között ez a dal is így született meg. Anita szerint a Sztárban Sztár ideje alatt nagyon sok embernek változott meg a véleménye Andiról és ha nem ismerték volna el a tudását, akkor biztosan nem jut be a döntőbe, márpedig ott volt.

Anita úgy gondolja, az embereknek lejött az az fajta alázat, amit Andi képviselt hétről hétre, miközben nemzetközi színvonalat vitt fel a színpadra, túlzás nélkül. „Minden mozdulat a helyén volt. Egészen példaértékű és lenyűgöző volt. Hidd el, hogy nagyon sokan szeretnek.”

Andi elárulta, az X-Faktor után sokan csak azzal foglalkoztak, hogy a lehető legtöbb pénzt keressék rajta. „Ott az volt a lényeg, hogy mindenki a legtöbb zsetont ki tudja belőlem facsarni, amit csak lehet. Ez meg is történt.”

Akkor 15 évesen senki sem akart neki segíteni, így úgy van vele, hogy most már ne is próbáljanak neki szentbeszédet tartani. „Most viszont már tudom.” – folytatta Andi, aki szerint ő ismeri igazán magát és nem más. „Már ott tartok, nem igazán érdekel, hogy ki, mit gondol rólam. Megbékéltem saját magammal, tudom, hogy mit szeretnék, azon az úton vagyok.”

Elmondása szerint ő csak zenélni szeretne, de abból nem jön be olyan sok pénz, mivel csak a botrányhőst látják benne. „Sajnos vagy nem sajnos, nekem a zenéből nem jön be annyi pénz, hogy én azt utána bele tudjam rakni, mert nem érdekel annyi embert. Mindenki a botrányhőst látja és a celeb Tóth Andira kíváncsi.”

Ebben a szerelésben edz Opitz Barbi, csak úgy feszül a testén!

Andi amiatt aktív a közösségi médiában, mert azt a pénzt a zenélésre fordítja. Tehát ez a fő oka annak, hogy mást is csinál a zenélés mellett, például modellkedik.