Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,275 $

Szerdáig érdemes tankolni, később már drágább lesz

A holtankoljak.hu úgy értesült, a hazai üzemanyagárak drágulásnak fognak indulni a hét közepén, így még most érdemes tankolni, hiszen később várhatóan sokkal drágább lesz a tankolás.

hasznaltauto.hu
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az oldal előrejelzései alapján ezen a héten szerdán a hazai kutakon a benzin átlagára további 6 forinttal fog drágulni, míg a gázolaj esetében 2 forintos áremelkedésre számíthatunk a hét közepétől.

Az Index számításai szerint a hazai üzemanyagárak így átlagosan 420 forint környékén fognak majd mozogni, szóval lassan elfelejthetjük, hogy bárhol sikerül 400 forintos literenkénti ár alatt tankolnunk. Soron kívül Nem Udvaros Dorottya az egyetlen, aki távozik a Nemzeti Színházból

Kifejezetten sok tényező játszik szerepet az árak emelkedésében, azonban rendkívül szembetűnő, hogy január óta a benzin átlagára közel 50 forinttal emelkedett hazánkban, míg a gázolaj literenkénti átlagára mintegy 40 forinttal változott.

Cristiano Ronaldo megszerezte pályafutása 66. mesterhármasát

Cristiano Ronaldo közel 40 évesen gyűjtötte be pályafutása 66. mesterhármasát, és már 52 gólnál jár a szezonban 52 mérkőzést követően.

A Manchester United edzője lehet Tuchel utódja a Bayern Münchennél

Még akár az is megtörténhet, hogy a Manchester Unitednál küszködő edző veszi át a bajor klub irányítását.

Messi a gólja mellett öt gólpasszt osztott ki, Suarez mesterhármast szerzett

Történelmi ütést mért a NY Red Bullsra az Inter Miami szombaton az MLS aktuális fordulójában, így a csapat tagjai a lehető legjobb hangulatban látogathatnak ki az F1-es Miami Nagydíjra.