Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,36 Ft
Euró
395,65 Ft
Font
468,54 Ft
Bitcoin
62,115 $

Egy újabb borzalmas szilveszteri halál, amit tűzijáték okozott

A brit férfit szilveszterkor érte utol a halál, de meglehetősen bizarr módon, és messze a szülőföldjétől, ráadásul a menyasszonya és a barátai társaságában.

Most
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Az új év köszöntése nagyon sok súlyos és halálos balesettel jár. Sajnálatos módon ez szinte kivédhetetlen, és sokszor az emberek egyszerűen túlságosan is felelőtlenek. A 2020-as esztendőbe is halálos szilveszteri balesetekkel fordultunk át.

Az egyik legbizarrabb eset Thaiföldön történt, amiről többek között a Daily Mail is beszámolt. Gary McLaren, aki eredetileg a Northamptionshire-i Corby-ből származott, december 31-én thaiföldi menyasszonyával és barátaival Thaiföld keleti részén, Pattajában szórakozott, ünnepelt. Soron kívül Pride pikniket tartott David Pressman, több magyar politikus is részt vett az eseményen

Az eset tragédiával ért véget, miután a férfi egy tűzijáték miatt olyan súlyos arcsérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Amikor a mentőszolgálat megérkezett a helyszínre, az áldozat a földön feküdt, sérülésekkel az arcán. Végül már nem tudták megmenteni.

A tanúk elmondása szerint az 50 éves férfi egy 50 centiméteres kartoncsővel próbált tűzijátékozni. Az első kísérlet nem volt sikeres, ami füstöt öntött ki magából. A második kísérletért azonban hatalmas árat fizetett. A helyszínen lévők csak annyit láttak, hogy a tűzijáték a férfi arcába robbant, majd a földre esett.

A menyasszony, Jasmine természetesen nem akarta elhinni a történteket, és nagyon sokáig csak zokogott, átölelve az élettelen párját. A nő és a barátok a közösségi médián keresztül is elbúcsúztak Gary-től. „Mindig emlékezni fogok arra, hogy milyen boldog voltál aznap este. Nyugodj békében Gary, jó barát és testvér voltál.”

McLaren számára nem volt ismeretlen Thaiföld, ahová a főiskolai tanulmányai után ment ki. Természetesen rendszeresen visszatért az Egyesült Királyságba a családjához látogatóba. A legutóbbi ilyen látogatására karácsony előtt került sor.