Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,58 Ft
Euró
389,34 Ft
Font
453,86 Ft
Bitcoin
64,299 $

Tolvai Reni feltöltött egy szexi videót magáról, majd páran kiakadtak

Voltak, akiknek nem tetszett a dolog és úgy gondolják, hogy ez már túl sok Tolvai Renitől, Magyarország egyik leghíresebb énekesnőjétől.

Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ez is egy újabb példa lehet arra, hogy a magyar emberek konzervatívabbak lehetnek a közösségi médiás tartalmak megítélését illetően, mert Reni videója egy nemzetközi sztárhoz képest erősen visszafogott.

Néha még egy szimpla szexi kép is ki tudja verni a biztosítékot, miközben azok, akik az adott sztár védelmére kelnek, álszentségről beszélnek. Lehet benne valami, de az is biztos, hogy többeknek szinte minden sok… Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

Egyeseknek az is sok tud lenni, ha valaki nyáron nem garbóban van, hanem egy kivágott felsőben… Ember válogatja, hogy kinek, mi a sok, viszont fontos megjegyezni, hogy senkit sem kötelező követni, ahogyan a nemrég Beyoncét tökéletesen imitáló Renit sem.

Elképesztően jól mutatott az új szerelésében, majd Zsédát is teljesen jól hozta. Volt azonban egy videó, ami többeknél is kiverte a biztosítékot és azt már túl soknak nevezték. Az egyik hozzászóló egészen odáig ment, hogy undorítónak nevezte a felvételt…

„Te aztán már azt se tudód, mit csinálj, hogy fel figyeljenek rád.” – írta az egyik kommentelő. „Szép nő vagy, de a ruhákkal mellé fogsz” – hangzott el egy újabb kritika. „Nekem a ruháról a 101 kiskutyából Szörnyella jutott eszembe, amikor beleesik a trutyiba…”

„Én nagyon kedvelem, de ez túl sok. Én is úgy gondolom, ez már nem kéne” – érkezett a következő. „Te szép vagy, de a ruháid nem valami nyerőek!”

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Ezekkel a gólokkal lett bajnok a Real Madrid (videó)

A Real Madrid meccse nem volt a legsimább a Cadiz ellen, mégis 3-0-ra nyertek, majd a Barcelona vereségével bajnoki címet ünnepelhettek.

Életveszélyes állapotba került két gyermek egy ceglédi autóbaleset miatt

Többeket mentőhelikopterrel vittek kórházba a Cegléden történt súlyos baleset miatt, két gyerek életéért küzdenek az orvosok.