Tolvai Reni Beyoncé után Zsédát utánozta parádésan (videóval)

not image

A T-800-as

2021.február.28 - 13:57

Az énekesnő nagy formában van, aminek a szintén neves és elismert kolléganője is örül, mert most őt utánozta.

Szerencsére sok nagy énekesünk van Magyarországon, akikre igazán büszkék lehetünk. Nem kell túl messzire mennünk ahhoz, hogy egészen különleges hangokat találjunk, akik egészen káprázatos hangokat adnak ki magukból.

Tolvai Reni és Zséda is közéjük tartoznak, akik ugyan totálisan más karakterek, többek között zeneileg is, sok embert képesek megmozgatni. Ezért is olyan szép, amikor az embereknek különböző ízléseik vannak.

Legutóbb Zséda kapcsán az egyik csini szettje kapcsán számolhattunk be, míg Reni egy olyan erotikától túlfűtött ruhát öltött magára, ami üstökösként csapódott be a bulvársajtóban. Röviddel a képek posztolása után egy táncos videót is közölt.

Ezzel azonban nem ért véget a történet, mert Zséda megmutatta, hogy Reni milyen jól utánozza őt a különböző mozdulatokkal. Remek kis hangulatot generált ezzel a fiatal énekesnő, ami sokak elismerését kivívta.

Imádjuk, hogy létezik közösségi média, mert máskülönben ezek a felvételek valószínűleg soha nem kerülnének nyilvánosságra. A régi időkben is megannyi hasonló humoros videó készülhetett volna el, de akkor a technika még nem állt készen erre.