Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,55 Ft
Euró
391,49 Ft
Font
458,12 Ft
Bitcoin
59,403 $

Fantasztikus renderen láthatjuk a Samsung vadonatúj ütésálló mobilját

Kiszivárgott felvételeken csodálhatjuk meg a Samsung Galaxy Xcover 5 névre keresztelt modellt, ami a népszerű sorozat következő generációs okostelefonjaként tarolhat az ütésálló mobilok piacán.

Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A fényképet Evan Blass tette közzé nemrég a világhálón, amire a Sammobile magazin lett figyelmes. Az Xcover 5 közvetlenül nem utódja a tavaly bemutatott Xcover Pro-nak, hanem a 2019-es Xcover 4s next-gen változataként kerülhet a boltok polcaira.

Habár a dél-koreai gyártó hivatalosan nem erősítette még meg az okoseszköz érkezését, a specifikációval kapcsolatos pletykák már javában beindultak. Soron kívül Beismerte a gyógyszergyártó, hogy vérrögöt okozhat a Covid-oltóanyaga

Az Xcover 5 állítólag megkaphatja a Bluetooth 5.0 technológiát, az online szabadalmi listák alapján pedig nem egy, hanem egyenesen két modell, az SM-G525F és az SM-G525_DS jelenhet meg.

Míg az utóbbi egy két SIM kártyás készülék lehet, addig az utóbbi esetében valószínűleg a Geekbenchen múlt hónapban felbukkant, Exynos 850 lapkakészlettel és 4 GB RAM memóriával felszerelt, Android 11 operációs rendszerrel ellátott mobiltelefonról van szó.

Forrás Voice

A többi részlet egyelőre nem ismert, egyesek azt feltételezik, hogy 5,3 colos HD+ felbontású LCD kijelzővel, 64 GB tárhellyel, microSD-kártya olvasóval, valamint 3 000 mAh-ás akkumulátorral érkezhet az új eszköz, ami egyúttal 15 W-os gyorstöltési támogatást kaphat.

Az Xcover 5 a pletykák alapján 16 megapixeles főkamerával és 5 megapixeles szelfikamerával, valamint NFC chippel, illetve IP68-as por- és vízálló védettséggel lesz ellátva, ára pedig nagyjából 300 euró környékén mozoghat majd.