Újabb információk derültek ki a legújabb Samsung Galaxy mobiltelefonokról

not image

Kulcsár Péter

2021.február.25 - 13:35

Egyelőre úgy tűnik, hogy igaznak bizonyultak a korábbi szivárogtatások a Galaxy A52 modellel kapcsolatban, az új fényképek alapján ugyanis valóban vízálló lehet a mobil.

A Voice.com weboldalon megjelent legújabb renderek szerint a Galaxy A52 víz- és porálló lesz, köszönhetően az IP67 védelemnek.

Habár már korábban is feltételezni lehetett, hogy a Samsung az olcsóbb árkategóriájú okoseszközeinél is alkalmazhatja a technológiát, eddig hivatalos megerősítést nem kaptunk a dél-koreai gyártótól.

A Galaxy A52 mindezekből kifolyólag az első középkategóriájú készülék lesz a Samsung kínálatában 2017 óta, amely IP67-tel rendelkezik.

Az elmúlt négy évben több mint 50 új mobiltelefon érkezett a Galaxy A modellsorozathoz, közülük viszont egyikük sem kapott IP-értékelést, a rajongók nagy bánatára.

Az ízelítőből kiderült, hogy négyszenzoros kamerával szerelték fel az A52-t, nem mellesleg kapott egy Inifinity-O panelt kijelző alá beépített ujjlenyomat-olvasóval, valamint lapos képernyővel, melyek egyáltalán nem jellemzőek az elérhető árú okostelefonokra.

Fotó: Voice.com

Ami a további specifikációkat illeti, a készülék belsejében a Snapdragon 750G lapkakészlete duruzsol, melyhez a kellő energiát a hátlapba szerelt 4 500 mAh-ás akkumulátor szolgáltatja, ami támogatja a 15 W-os gyorstöltési funkciót.