Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,611 $

Hogy csinálja ezt Gáspár Evelin? Már most megvan a nyári formája, bomba!

A kérdés inkább költői, hiszen tudjuk, hogy mekkora munka, lemondás és kitartás van mögötte, de Gáspár Evelin most valóban a jó úton halad előre.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Evelin egy kiváló példa lehet azoknak, akiknek a genetikája és a betegségei miatt sokkal nehezebb elérniük a kívánt formát. Győzike lánya szereti magasra tenni a lécet, bármiről is legyen szó az életében vagy a karrierjében.

Pontosan erre van szükség egy ember életében, mert ha beérjük azzal, amink van és nem tűzünk ki újabb célokat magunk elé, akkor a fejlődés is lelassul. A fejlődés pedig a világ egyik legjobb dolga, ezt bizton állíthatjuk, saját tapasztalatból is. Soron kívül Gyújtogatás áldozatai lettek a Fidesz választási plakátjai

Ugyanakkor fontos, hogy olyan célokat tűzzünk ki magunk elé, amik bennünket jellemeznek és nem mást. Ne mások akarjunk lenni, hanem saját magunk, egy olyan ember, aki megtartja a karakterét, de közben egyre magasabb szintre kerül.

Ezzel a szexi képpel üzent Tóth Andi, elképesztő hangja van

Evelin pontosan ezt teszi, nem akar más lenni, de jól látható rajta a fejlődés. Emellett a stílusa is kialakult, amiben jól érzi magát és egyre inkább kizárja a negatív kritikákat, mert az évek alatt rájött arra, hogy ezek csak üres hangok, semmi több.

A szombati naposabb időt ő is kihasználta és megosztott magáról pár új képet. Lassan óráról órára egyre jobb a formája, ami Radics Gigi elismerését is kivívta, hiszen az énekesnő szintén ott volt a likeolók között.

Kikapott a Barcelona, amivel már most bajnok a Real Madrid

A Barcelona hiába vezetett két alkalommal is a Girona ellen, végül kikaptak, így a Real Madrid már most bajnoknak mondhatja magát.

Nagy meccs vár a Paksra vasárnap, élőben közvetíti a tv

A Paks mérkőzését is élőben közvetíti a televízió, akik arra készülnek, hogy sorozatban második győzelmüket is megszerezzék.