Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,20 Ft
Euró
390,23 Ft
Font
456,08 Ft
Bitcoin
57,848 $

Ismét egy új mobiltelefonnal rukkolt elő a Samsung

Habár a Galaxy A32 5G készülékek 2021 januárjában már a boltok polcaira kerültek, a 4G-s változat csak nemrég jelent meg Oroszországban.

Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Meglepő módon a szimplán Samsung Galaxy A32 névre keresztelt modell merőben eltér az 5G-s nagyobbik testvérétől.

A dél-koreai vállalat hivatalos orosz weboldala szerint a legnagyobb különbségre a hálózatok támogatottságán kívül a lapkakészletben bukkanhatunk, az A32 5G-ben található Dimensity 720 helyett ugyanis az A32 egy Helio G80 chipet kapott. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Ezen kívül a kijelző is jelentősen módosult, mivel a Samsung Galaxy A32-be egy 6,4 colos Full HD+ felbontású Super AMOLED kijelzőt szereltek.

Az előlapi 20 megapixeles, f/2.2-es lencsével ellátott, autofókusz nélküli szelfikamerát egy vízcsepp alakú notchban rejtették el. Az ujjlenyomat-olvasót a kijelző alá építették be, amely egyúttal megkapta a Gorilla Glass 5-ös verzióját a maximális védelem érdekében.

A Galaxy A32 hátulja ugyanúgy néz ki, mint a Galaxy A32 5G-é, a legszembetűnőbb pozitív változás a főkamerában lelhető fel, amely 64 megapixeles felbontást kapott az 5G-s verzió 48 megapixeles egységéhez képest. A főkamera mellett egy 8 megapixeles ultraszéles és egy pár 5 megapixeles mélységi és makrókamera található, amelyek keret nélkül, egymás mellett és alatt kaptak helyet.

Az üzemidőt az 5 000 mAh-ás akkumulátor biztosítja, amely 15 W-os gyorstöltési funkciót is támogat az USB-C csatlakozón keresztül. A mobiltelefon összes változata az Android 11 operációs rendszeren alapuló Samsung One UI 3.1 felhasználói felületével működik, az alapmodellt 220 euróért cserébe vásárolhatjuk meg.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.