Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,74 Ft
Euró
389,38 Ft
Font
455,14 Ft
Bitcoin
59,183 $

Dér Heni megmutatta az aktuális pocakméretét, Bendegúz gyorsan nő

Hétről hétre is erősen láthatóak a különbségek az énekesnőn, aki hamarosan odakint is üdvözölheti a gyermekét.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Minden tiszteletünk a nőké, többek között a várandóság terhének elviselése miatt is, hiszen ez olyasvalami, amit csak ők élhetnek át. Nemcsak testileg nyújt mindez kihívást, hanem mentálisan is, hiszen a hormonok folyamatosan dolgoznak.

Ezekben az időkben sokkal érzékenyebbek, mint általában, így jobb, ha kétszer is meggondoljuk, hogy mit mondunk vagy hogyan cselekszünk. A legnagyobb segítség az, ha megértőek vagyunk és semmit sem veszünk magunkra velük kapcsolatban. Soron kívül Fontos bejelentést tett Orbán Viktor a magyar üzemanyagárakról

Mivel nem létezik két ugyanolyan ember és DNS, illetve két ugyanolyan körülmény és helyzet sincs, mindenki más és más módon éli meg a terhességet. Sok stressz érheti a nőket, még azokat is, akik alapjában véve erős karakterek.

Gáspár Laci megmutatta a Lamborghinijét: iszonyat jól néz ki!

Dér Heni például egy nagyon erős karakter, amit a Nyerő Párosban is láthattunk. Ettől független neki is vannak gyengébb időszakai, ugyanakkor a párja a lehető legjobb társ számára és ezt Bendegúz is érezheti odabent.

Az énekesnő a hétvége előtt posztolt magáról képet a nagy hasával, ami láthatóan nagyobb, mint pár nappal ezelőtt. Szép lassan megérkezik a finisbe és hamarosan idekint is láthatjuk a család legújabb tagját.

Orosz katonák léptek be az amerikai erőknek otthont adó nigeri légibázisra

Miután a nigeri katonai vezetők nemrég úgy határoztak, kiutasítják az amerikai csapatokat az országból, oroszok foglalták el a légibázist.