Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,217 $

Újabb grafikus kártyákat mutathat be az AMD

A kaliforniai techóriás tavaly hullajtotta le a leplet a Radeon RX 6900 XT, RX 6800 XT és RX 6800 videókártyákról, a cég azonban újabb bemutatóra készül.

Smart
Author image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Az AMD hivatalos Twitter-oldalán közzétett videó alapján március 3-án egy újabb eseményre számíthatunk, melynek keretében még egy vadonatúj RX 6000 szériás GPU-t leplezhet le a gyártó.

A Where Gaming Begins: Episode 3 névre keresztelt online rendezvényen a tweetben látható kártya játszhatja a főszerepet, amelyen a nagyobb teljesítményű GPU-knál megszokott három ventilátor helyett csupán egy kapott helyet, ezért könnyen elképzelhető, hogy a Radeon RX 6700-ról lehet szó. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

Az is lehetséges, hogy a Navi 22 chipre épülő alapmodellen kívül a valamivel erősebb XT változatról is kapunk majd információkat, az viszont már most biztosra vehető, hogy mindkét videókártyát az Nvidia középkategóriás egységei ellenében dobhatják piacra.

A 330 dolláros GeForce RTX 3060 elvileg a mai naptól kezdődően érhető el világszerte, a globális chiphiány miatt viszont körülményes a beszerzése.

Ugyanez igaz a 400 dolláros RTX 3060 Ti-ra is, amit már az előrendelések során elkapkodtak az online áruházak virtuális polcairól.

A Where Gaming Begins: Episode 3 esemény magyar idő szerint délután 5 órakor veszi kezdetét március 3-án, szerdán, előreláthatólag pedig egy előre felvett show-t láthatunk, mint ahogyan azt már a korábbi eventeknél megszokhattuk.

Itt az újabb mérföldkő, nagy földgáz-üzletet kötött a Mol-csoport

A Mol-csoport ezúttal Azerbajdzsánnal kötött egy nagyon fontos üzletet.

Ázsia Expressz: újabb páros búcsúzott, drámai volt a vége

Újabb hajszán van túl az Ázsia Expressz mezőnye, aminek a végén egy páros számára véget ért a verseny a világ másik felén.