Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,147 $

Nem túlzás, Vasvári Vivi úgy néz ki, mint egy istennő

Vivi a posztjában arról írt, hogy egy „laza csütörtök”, ami nála teljesen mást jelent, mint a legtöbb embernél.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Megannyi okunk van arra, hogy bírjuk Vasvári Vivit, akinek talán már egy külön ház is kevés lenne a ruháihoz. A hollywoodi sztárok is megirigyelnék azt, hogy milyen csinos és mennyire jól állnak rajta ezek a ruhadarabok.

Gyakorlatilag nem lehet egy olyan ruhát sem adni számára, amivel ne tűnne ki a tömegből, és mindig rendkívül igényes. Pontosan tudja, hogy mi, mivel illik össze és ez nemcsak a divatban szerzett tapasztalata miatt van így. Soron kívül Csak pár gomolyfelhő zavarhatja meg a szombati napsütést, 23 fok is lehet napközben

Vivinek lehet egy veleszületett tehetsége is, egyfajta stílusérzéke, amit nem lehet tanítani és ezt kitűnően alkalmazza. Nagyszerűen hozza a tőle elvárt szintet, noha a léc nagyon magasan van, amit csak kevesek képesek megugrani.

Bosszúból szivárogtathatták ki a Barátok Közt lezáró sztoriját

A többség áhítattal figyeli őt, hogy milyen csinos ezekben a ruhákban és természetesen a nők közül is sok elismerést kap. Hálásak Vivinek, mert nagy motivációt ad számukra, vagy épp tippet az öltözködéshez.

Egy két lábon járó divatmagazin, aki ezúttal az eleganciát vegyítette a kényelemmel, szimbiózisba kerülvén az időjárással. Nálunk ez ismét tíz pontot ért a tízből. „Laza csütörtök…” – írta a posztjában Vivi.

Ősi csillagot fedeztek fel a Tejútrendszeren kívül, új távlatokat nyit az űrkutatásban

Minél idősebb egy csillag, annál több alkotóelemből áll, ám a megfigyelésük ritkaságszámba megy.