Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,20 Ft
Euró
390,23 Ft
Font
456,08 Ft
Bitcoin
57,848 $

Gyönyörű festésű PS5 kontrollert készített az egyik elvetemült rajongó

Habár sokunknak nem adatott meg a lehetőség, hogy kezünkbe vegyük a Sony next-gen konzoljának kontrollerét, mások egyedi dizájnnal látták el saját DualSense kütyüjeiket.

Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A PS5 novemberi rajtja óta különböző módon mutatják ki a rajongók a Sony iránti szeretetüket és áhítatukat, legyen szó a cserélhető oldallemezek áttervezéséről vagy éppen a kontrollerek átfestésről.

A Redditen ez utóbbira láthattunk ismét egy példát, a szóban forgó gamepad pedig olyannyira szépre és kirívóra sikeredett, hogy azt még a hardcore gamerek is megirigyelhetik. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A CabbageTr33 nicknevű Reddit-felhasználó egy vörös-fekete árnyalattal ellátott kontrollert alkotott meg, melynek hullámvonalai a világ legnépszerűbb youtubere, PewDiePie dizájnjára emlékeztetnek.

A joystickek feketére lettek festve, a PS logó azonban vörösre, miközben a trackpad szintén sötét színt kapott, kiemelve ezzel a DualSense speciális formáját. A PS5 kontrollerét jelenleg mindössze egyetlen színkombinációban, mégpedig fehér-kékben vásárolhatjuk meg.

A Sony egyelőre hallgat az újítással kapcsolatban, így egyhamar nem várható más hivatalos színek érkezése, a gyártó ugyanis jelenleg arra összpontosít, hogy ki tudja elégíteni azt a konzolhiányt, ami az elmúlt hónapok során keletkezett.

Ha hihetünk a japán techóriás gaming részlegének, akkor legkorábban idén nyáron újból raktáron lehetnek a konzolok, bár a globális chiphiány miatt erre még nem vennénk mérget.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.