Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,634 $

Egy rózsaszínű biciklit és még egy kutyát is ellopott Debrecenben

A debreceni rendőrök három órán belül fogták el a gyanúsított személyt, aki több kerékpárt és még egy kutyát is ellopott.

Belföld

A T-800-as

Szerkesztő

A rendőrségi közleményben foglaltak szerint a megalapozott gyanú alapján az ügyben érintett elkövető összesen hét kerékpárt és egy kutyát tulajdonított el Debrecenben. Az egyik kerékpár rózsaszínű volt, amit szintén magával vitt.

Még tavaly május 20-án 18 óra körül érkezett a bejelentés, hogy az egyik debreceni társasházból elloptak egy rózsaszínű kerékpárt. Három órán belül már azonosították a feltételezett elkövetőt, aki egy 15 éves hajdúhadházi lakos volt. Soron kívül Fideszes önkormányzati képviselő az egyik áldozat, akit halálos áramütést ért meggyszedés közben

Kiskamasz lányokat rontott meg az öngyilkossággal fenyegetőző férfi

Az elfogását követően visszaszerezték az ellopott kerékpárt, amit átadtak a tulajdonosnak. Az eljárás során kiderült többek között az is, hogy gyanúsított tavaly év elején és márciusában további hat kerékpárt, valamint május közepén egy kutyát is ellopott Debrecenben. A nyomozók a férfit kétrendbeli lopás bűntett és hatrendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.