Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,24 Ft
Euró
389,02 Ft
Font
454,67 Ft
Bitcoin
57,813 $

Orbán Viktor hivatalos nyilatkozatot tett az újranyitásról

A magyar miniszterelnök nem szolgált túl biztató hírekkel, bár ez ebben a helyzetben erősen várható volt, így jelenleg inkább lehetünk hálásak azért, hogy egyelőre nincsenek újabb szigorítások.

Belföld

A T-800-as

Szerkesztő

Orbán Viktor egy hivatalos videóban üzent az első konzultáció lezártát követően, de nem jó hírekkel érkezezett. A magyar kormány is nyitni szeretne, több szempontból, ugyanakkor mindenki látja, hogy a harmadik hullám mekkora erővel csapott le.

Ezek után nem okozhat túl nagy meglepetést, hogy Orbán óvatos elutasító választ kapott a mindenkit foglalkoztató kérdés kapcsán. A végleges döntés még nem született meg az újranyitástól, de ez erősen függ a vakcinamennyiségtől. Soron kívül Rendkívüli üzemanyagár-változás került bejelentésre

„Ma, holnap és holnapután szakemberekkel, járványügyi szakemberekkel folytatunk konzultációkat. Az első kör ért most véget, az Egészségügyi Tudományos Tanács tagjaival találkoztam.”

„Azt mondják, hogy a járvány harmadik hullámának felfutó szakaszában vagyunk, óvatosnak kell lennünk. Mindent meg kell tennünk, hogy vakcinából minél több érkezzen Magyarországra és minél többen beoltassák magukat.”

Kezdődnek az oltások a kínai vakcinával: minden fontos információ róla

„Arra a kérdésre, hogy kell-e, lehet-e már nyitni, a korlátozásokat el lehet-e mozdítani, inkább óvatos elutasító választ adtak. Majd, ha magasabb lesz a beoltottaknak a száma, akkor jött el ennek az ideje. A konzultációk holnap folytatódnak.”

Tarlós Vitézyről: elég nagy arc kell ahhoz, hogy valaki ilyen nyilatkozatokat tegyen

Budapest volt városvezetője őszinte véleményt fogalmazott meg az egykori BKK-vezért illetően.