Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,87 Ft
Euró
390,94 Ft
Font
458,23 Ft
Bitcoin
63,799 $

Hagyta éhen halni kutyáit a hajdúdorogi nő, majd beismerte tettét

Egy újabb borzalmas állatkínzásról számolt be Magyarország Ügyészsége, aminek elkövetője egy hajdúdorogi nő.

Belföld

A T-800-as

Szerkesztő

A közleményben foglaltak szerit a nő tavaly október elején költözött el a hajdúdorogi otthonából a szintén Hajdúdorogon élő rokonaihoz. Az udvaron tartott három kistermetű kutyát azonban hátrahagyta, akiket nem gondozott tovább.

Kiderült, hogy más személyt sem bízott meg azzal, hogy a kutyákat ellássa, akik a nyakörvüknél fogva voltak kikötve egy láncon. A kutyáknak esélyük sem volt arra, hogy élelemhez és folyadékhoz jussanak. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

A vádlott miatt a három kutya közül kettő elpusztult, míg a harmadik alultáplált 7-8 hónapos állat az egyik állatvédő alapítványhoz került, miután november 9-én megtalálták, kiszabadították, majd állatorvoshoz vitték. A segítség nélkül a két másik társához hasonlóan ő is elpusztult volna.

Idős édesanyját rugdosta és ütlegelte egy 37 éves nő

A nő a nyomozás során beismertette tettét, aki ellen állatkínzás bűntette miatt emelt vádat a Hajdúböszörményi Járásbíróságon. A járási ügyészség a büntetővégzés meghozatalára irányuló vádiratában arra tett indítványt, hogy a járásbíróság tárgyalás lefolytatása nélkül, az iratok tartalma alapján a vádlottal szemben közérdekű munka büntetést szabjon ki.