Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,01 Ft
Euró
390,22 Ft
Font
456,44 Ft
Bitcoin
58,250 $

Szoboszlai edzője lehet Mourinho utódja a Premier League-ban?

Rövid időn belül már a harmadik alkalommal küldhetik el a klasszis portugál edzőt, ezúttal a Tottenham gárdájától, ahol Szoboszlai Dominik edzőjét nézhették ki a pótlására.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

Nem áll valami jól Jose Mourinho szénája a Premier League-ben, noha az idény első felében még úgy tűnt, hogy a bajnoki címért harcolhatnak. Azóta valami megtört, és sorra jönnek a rosszabbnál rosszabb eredmények.

Immáron csak a 9. helyen állnak 36 ponttal, míg az élen a Manchester City 59 egységet számol. Jelen állás szerint nehéz elképzelni, hogy a portugál kitölti a szerződését Londonban, és a Chelsea, valamint a Manchester United után ismét idő előtt válhat meg tőle egy klub. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A Daily Mail arról számolt be, hogy a Spurs első számú célpontja a Lipcse edzője, Julian Nagelsmann. Mindeközben Mourinho minden erejével azért küzd, hogy megmentse a munkáját, de nincs könnyű helyzetben.

A hírek szerint a Tottenham állítólag Szoboszlai edzőjének meggyőzésén fog dolgozni, ha Mourinho nem tud megállni a lejtőn a csapatával. A kirúgása már nem lehet túl messze a jelenlegi képet tekintve, miután a londoniak sorra bukják el a meccseket.

A sajtóban arról beszélnek, hogy a következő tizenkét nap döntős fontossággal fog bírni a portugál sorsának eldöntésében. A The Telegraph úgy tudja, hogy a Lipcse főnöke vezeti azt a listát, amin a potenciális utódok szerepelnek.

Kiderült, hogy a Chelsea a nemrég kirúgott Frank Lampard helyére kérte fel a német szakembert, aki azonban nemet mondott, nem akart a szezon közepén távozni. Emiatt is lehet problémás a Tottenham számára még az idény vége előtt megszereznie a sikeredzőt.

Mourinho még mindig Daniel Levy támogatását élvezheti, ugyanakkor a következő négy meccs akár mindent megváltoztathat, és ha a csapat nem kapcsol feljebb, könnyen elveszíthetik a BL-helyüket. Sőt, ha így folytatják tovább, az Európa Ligában való indulás is kérdéses lehet a következő szezonban. Ehhez sürgősen sok pontra lenne szükségük.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.