Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,83 Ft
Euró
391,11 Ft
Font
458,03 Ft
Bitcoin
64,597 $

Opitz Barbi megint nagyot domborított

Egy újabb kisebb ajándék érkezett a fiatal énekesnőtől, aki semmit sem bíz a véletlenre, hozza a kötelezőt és figyel a részletekre.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

Nincs okunk csalódni Opitz Barbiban, szexi képeket oszt meg magáról, ötvözve az erotikát az igényes megjelenéssel. Gondolhatnánk, hogy mindezt tanították számára, de nem, egyszerűen érzésből ennyire jó.

Barbi valóban arra születhetett, hogy híres legyen és szórakoztassa a közönségét. Az utóbbi időben ezt csak a közösségi médián keresztül teheti meg, hiszen a koronavírus ő sem tarthat koncerteket, és ez még egy ideig biztosan így marad. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

Nem lehet tudni pontosan, hogy mikor változik a helyzet, de már mindenki azt kívánja, hogy minél hamarabb. Reméljük, hogy ezen a nyáron már lehetnek koncertek és fesztiválok, ahol Barbit is láthatjuk.

Kim Kardashian már azelőtt sem hordta jegygyűrűjét, hogy benyújtotta a válókeresetet

A fiatal sztár addig sem hagyja unatkozni a népes táborát, és immáron átlépte a 271 000-es követőszámot az Instagram oldalán. Szépen, magabiztosan halad előre, a róla készült képek is ezt sugallják.

Most is nagyot domborított, mesterien áll rajta a fekete-kék szett, ami ezúttal is szikraként gyűjtötte lángra az Instagramot, a követői pedig nem győztek dicséreteket írni a kedvencüknek, akit nagyon kedvelnek.