Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,45 Ft
Euró
397,90 Ft
Font
476,38 Ft
Bitcoin
63,650 $

Túlhúzta a húrt az egyik debreceni vendéglátós, hat hónapra bezárják a helyet

Az elmúlt hétvégén a rendőrségnek két esetbe kellett intézkednie üzletek ideiglenes bezárása kapcsán az üzemeltetőre vonatkozó kötelezettségek megszegése miatt, amiknek most nagy árat fizethetnek.

...svg content...Fotó: Flickr
Belföld
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Vasárnap Debrecen városterületén ellenőrizték az egyik vendéglátóüzletet, amelyet nyitva találtak, ahol az üzemeltetőn és az alkalmazotton kívül további egy személy tartózkodott, és nem viselte a maszkot, illetve szeszes italt fogyasztott.

A szabálysértés elkövetése miatt vele szemben szabálysértési feljelentést tettünk. A helyszínen megállapították, hogy a vendéglátóüzlet üzemeltetője már sokadik alkalommal szegte meg a védelmi intézkedést, ezért az üzletet 6 hónapra bezárják. Soron kívül Szentkirályi: Magyar Péter erkélyén kötött háttéralkukkal akarják irányítani Budapestet

Karcag területén szintén egy hasonló intézkedésre került sor, miután az egyik helyi vendéglátóüzletet szintén nyitva találták. Az ellenőrzés időpontjában több vendég tartózkodott a helyszínen, és szeszes italt fogyasztott.

Müller Cecília válasza arra, hogy terveznek-e újabb korlátozásokat bevezetni a járvány terjedése miatt

A védelmi intézkedések megszegése miatt szabálysértési szankciót alkalmaztak, valamint elrendelték az üzlet 6 hónapos ideiglenes bezárását.