Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,47 Ft
Euró
397,16 Ft
Font
477,41 Ft
Bitcoin
63,688 $

Éles konyhakéssel szúrta meg élettársát, majd saját magával is végezni akart egy kisnánai férfi

A Heves megyei rendőrök őrizetbe vették a 45 éves elkövetőt, aki hamarosan bíróság előtt felelhet tetteiért.

Belföld
Author image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetése miatt folytat eljárást a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya egy kisnánai férfi ellen – írta a Police.hu.

A 45 éves férfi a nyomozás adatai szerint 2021. február 20-án a reggeli órákban élettársát kisnánai családi házukban egy veszekedést követően többször megszúrta egy késsel, majd ezt követően magát is megsebesítette a szúróeszközzel. Soron kívül Videón Gyurcsány Ferenc ordibálása a parlamentből

A mentőszolgálat munkatársai mindkét sérültet kórházba szállították. A sértett az elsődleges adatok szerint életveszélyes sérülést szenvedett.

A rendőrök a férfit őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki, melyen beismerő vallomást tett. Továbbá előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Orbán Viktor egyetlen mondattal rakta helyre Gyurcsány Ferencet

Orbán Viktornak nem volt szüksége többre egy mondatnál azt követően, hogy Gyurcsány Ferenc felszólalt, majd elvették tőle a szót.

Orbán Viktor teljes vállszélességgel védte meg a tanárokat

A miniszterelnök visszautasította a súlyos vádakat, és megvédte a magyar pedagógusokat, akiknek többsége kiváló munkát végez.