Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,78 Ft
Euró
390,31 Ft
Font
456,30 Ft
Bitcoin
61,327 $

Felesége autójával jártak betörni a budapesti rablók

Két férfi 2020 novembere és 2021 januárja között több fővárosi lakásba is betört, a bűncselekmények elkövetéséhez egyikük feleségének gépkocsiját használták fel.

Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Feljelentés érkezett a rendőrségre 2020. november 1-jén arról, hogy betörtek egy házba Budapesten, a XVII. kerületben – írta a Police.hu.

Az elkövető a házból nem lopott el semmit. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVII. Kerületi Rendőrkapitányságán lopás vétség kísérlete miatt rendeltek el nyomozást. Soron kívül Országszerte akadozott a Vodafone és a Digi szolgáltatása is kedden

A nyomozás során azonosították a feltételezett elkövetőt, az 50 éves K. Attilát, akit a kerületben további két betöréssel is összefüggésbe hoztak, amit társával a 45 éves K. Gézával követett el. Az is kiderült, hogy egyikük feleségének kocsijával jártak betörni.

A kerületi nyomozók a két férfit 2021. február 16-án elfogták, lakásaikból mobiltelefonokat, ruhákat, ékszereket,  valamint karórákat foglaltak le.

A rákosmentei nyomozók a két férfit kétrendbeli lopás bűntett megalapozott gyanújával, K. Attilát ezen felül egy lopás kísérlete miatt is kihallgatták. Mindkét férfit őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

A BRFK XVII. Kerületi Rendőrkapitányság vizsgálja, hogy a gyanúsítottak összefüggésbe hozhatók-e további betörésekkel.

Nagy Márton az üzemanyagár-csökkenésről: megértette mindenki, mit szeretne a kormány

A nemzetgazdasági miniszter szerint nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy az üzemanyagárak visszakerüljenek a referenciaszinthez. Egyúttal megfontolandónak tartja, hogy a régiós átlagár helyett csak a szomszédos országokat vegyék alapul.