Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,48 Ft
Euró
389,34 Ft
Font
453,73 Ft
Bitcoin
64,251 $

Illegális kaviárhálózatot lepleztek le Wisconsinban

Őrizetbe vettek egy magasrangú, a wisconsini vadállomány védelméért felelős tisztviselőt, illegális kaviárkereskedelemmel gyanúsítják.

Külföld

Kornis Vivien

Szerkesztő

Múlthéten tartóztatták le Wisconsin állam egyik legjelentősebb eredményekkel rendelkező tengerbiológusát illegális kaviárkereskedelem miatt, amivel legalább évi 20.000 dollár bevételhez juthatott.

Három évig tartó titkos nyomozás eredményeképp vették őrizetbe Ryan P. Koenigset, Wisconsin Természeti Erőforrásokkal foglalkozó intézményének magasrangú tokhal szakértőjét. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

A halfaj hivatalosan a veszélyeztetett fajok listáján szerepel, ennek is köszönhető, ikrái 30 grammonként több mint 100 dollárt érnek. A horgászok a felfedezett ikrákat megtarthatják, ám az ezzel való kereskedést tiltják a törvények, írja a New York Post.

A kaviárnak hatalmas törvényes és törvénytelen piaca van, és világszerte jelentős nyomozásokat folytatnak a hatóságok a tokhalfélék védelmének érdekében, olvasható a feljelentésben.

Bírósági dokumentumok szerint több magasrangú wisconsini hatósági személy számára jelentett tisztességtelen bevételi forrást a törvénytelen kereskedelem és gyakran falatoztak az illegálisan halászott kaviárból a megbeszéléseken.

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Nem is gondolnánk, fejbőrünk mennyi mindent elárul az egészségünkről

Fejbőrünk állapota akár komoly problémákat is jelezhet, de ha odafigyelünk ezekre, időben tenni tudunk azért, hogy mielőbb javulást érjünk el.

Nyert a Liverpool a Tottenham ellen, Szoboszlait a hajrára cserélte be Klopp

A Liverpool a vártnál is simábban nyert az Anfield Roadon a Tottenham ellen, ami egyúttal az utolsó nagy rangadója volt Kloppnak hazai pályán.