Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,45 Ft
Euró
389,16 Ft
Font
454,95 Ft
Bitcoin
59,534 $

Több százezer forintot lopott udvarlója egy gyanútlan középkorú hölgytől

Szerelmi kapcsolatot imitálva több százezer forinttal károsított meg egy férfi egy 58 éves szabadszállási asszonyt.

MTVA/Bizományosi: Oláh Tibor
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Egy szabadszállási nő egy társkeresőn ismerkedett meg egy férfival 2021 januárjában. Bensőséges kapcsolat alakult ki közöttük, és személyes találkozót beszéltek meg február 12-ére

A férfi elment a nő szabadszállási otthonába, hogy a hétvégét együtt töltsék – írta a Police.hu. Soron kívül Fontos bejelentést tett Orbán Viktor a magyar üzemanyagárakról

Időközben a férfi autóvásárlás címén kölcsönt kért a nőtől, aki adott is neki 300.000 forintot. A férfi ezt úgy „hálálta meg”, hogy további 100.000 forintot ellopott az asszonytól, és Valentin nap reggelén távozott.

A sértett másnap feljelentést tett a rendőrségen. Szerencsére az asszony a hétvége alatt lefényképezte a férfit, és a képet átadta a nyomozóknak, akik ennek segítségével pár nap alatt beazonosították a szélhámos udvarlót.

A kunszentmiklósi rendőrök február 17-én csalás és lopás vétség elkövetének gyanúja miatt kihallgatták az 52 éves zalaegerszegi lakost. A gyanúsított beismerő vallomást tett, és kihallgatása során bevallotta, hogy a jogosulatlanul megszerzett pénz nagy részét szinte azonnal elkaszinózta.

A jelenleg szabadlábon védekező férfinak nem ez volt az első átverése, a gyanú szerint ő már korábban is követett el hasonló jellegű bűncselekményeket.

Eredetileg 340 év börtönbüntetést is kaphatott volna egy amerikai hajóskapitány

Börtönbe került egy kaliforniai hajóskapitány, aki egy 34 ember halálát okozó tűzben mondták ki bűnösnek.

Nemigazán mozdult el a forint árfolyama péntek reggelre

Péntek reggel szinte nem változott a csütörtök esti jegyzéshez képest a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben.