Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,64 Ft
Euró
388,88 Ft
Font
452,11 Ft
Bitcoin
62,965 $

Üvegből készült fülhallgató szabványát védette le az Apple

A szabadalmi hivatalba beadott dokumentum szerint az üveg sokkal ellenállóbb a karcolásokkal szemben, ezért használata előnyösebb a műanyagnál és a fémeknél, továbbá esztétikailag is szebb látványt nyújt.

Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Az Egyesült Államok Szabadalmi és Védjegyhivatala (USPTO) weboldalán kedden közzétett leírás alapján a cupertinói techóriás a jövőben üvegből készítheti el az Airpods fülhallgatókat.

A vállalat megfogalmazása szerint az üveg attraktív, egyúttal ellenállóbb megoldás az eddig alkalmazott műanyagokkal és fémekkel szemben, valamint költséghatékonyság szempontjából is sokkal hasznosabb. Soron kívül 400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

Nem az Apple az első cég, amely az üveg mellett döntött, a Sennheiser ugyanis már egy ideje a HD 820 modellszériájában az összes fejhallgatót üvegborítással látta el.

Azt egyelőre nem tudni, pontosan mikor tervezi piacra dobni az Apple az új üvegfülhallgatóit – ha hihetünk a korábbi szivárogtatásoknak, akkor az iPhone 13 érkezéséig erre egészen biztosan várnunk kell, így leghamarabb idén szeptemberben csodálhatjuk meg a vadonatúj Airpodsok kinézetét.

Dráma Párizsban, a PSG kiesésével döntős a Dortmund a Bajnokok Ligájában

Eldőlt, melyik csapat jutott be elsőként a Bajnokok Ligája döntőjébe a PSG és a Dortmund közül.

Az USA után olasz egyetemekre is átgyűrűztek a palesztin-párti tüntetések

Azt követően, hogy az Egyesült Államokban már hetek óta jelentős palesztin-párti megmozdulások zajlanak a különböző egyetemeken, a jelenség az olaszországi felsőoktatási intézményekre is átterjedt.