Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
351,42 Ft
Euró
380,31 Ft
Font
443,06 Ft
Bitcoin
41,843 $

Így változik a 4-es és 6-os villamosok közlekedése a következő hétvégéken

Nézzük meg közelebbről, hogyan változik a 4-es és 6-os villamos közlekedése Budapestne.

Fotó: BKK
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Karbantartás miatt az elkövetkező három hétvégén a 4-es és 6-os villamosok rövidített útvonalon, csak a dél-budai végállomások és a Jászai Mari tér között járnak, a 17-es villamos pedig csak a Savoya Park és a Széll Kálmán tér között közlekedik. A Széll Kálmán tér és a Nyugati pályaudvar között a 4-6-os villamospótló autóbusszal lehet utazni. Vasárnapról hétfőre virradó éjjel a 6-os villamos teljes vonalán pótlóbusz jár – írja a BKK.

A 4-es és a 6-os, valamint a 17-es villamos vonalán a Margit körúton a Török utcánál karbantartást végeznek a következő három hétvégén, ezért a villamosok helyett pótlóbusz közlekedik az alábbiak szerint. Soron kívül Nagyon közel a pedagógusbéremelés

Szeptember 30-án és október 1-én, október 7-én és 8-án, illetve október 14-én és 15-én, szombaton 6:00 órától vasárnap éjfélig: 

• a 4-es és a 6-os villamos rövidített útvonalon közlekedik a dél-budai végállomások és a Jászai Mari tér között;

• 4-6-os jelzéssel pótlóbusz indul a Széll Kálmán tér és a Nyugati pályaudvar között;

• a 17-es villamos csak Savoya Park és Széll Kálmán tér között jár;

• a 91-es, a 191-es és a 291-es autóbuszok a Nyugati pályaudvar felé a Margit híd, budai hídfőben a villamosperon helyett a közúton kijelölt megállóban állnak meg;

• a 931-es autóbusz a szombatról vasárnapra virradó éjszakákon Pest felé a Margit híd budai hídfőben a villamosperon helyett a közúton kijelölt megállóban áll meg.

Október 8-ról 9-re, valamint 15-ről 16-ra, vasárnapról hétfőre virradó éjszaka 0:00 és 4:00 óra között:

• a 6-os villamos helyett a vonal teljes hosszán 6-os jelzéssel pótlóbuszok közlekednek;

• a 931-es autóbusz vasárnapról hétfőre virradó éjszakákon is Pest felé a Margit híd, budai hídfőben a villamosperon helyett a közúton kijelölt megállóban áll meg.

A pótlóbuszok a közúton közlekednek, és a villamosperonok helyett a közút mellett kijelölt autóbusz-megállóhelyeken állnak meg, és a Széll Kálmán tér felé nem állnak meg a Margitszigetnél.

A Széll Kálmán tér környékéről és a H5-ös HÉV-en utazók a belvárost az M2-es metróval érhetik el, Óbuda irányából pedig alternatív eljutási lehetőséget biztosít a 19-es és a 41-es villamos az M2-es metróra való átszállással.