Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,17 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,075 $

2,3 milliárd forintos lottónyeremény miatt történhetett egy gyilkossági kísérlet

A 45 éves Stephen Gibbs bírósági ítéletére vár, miután a vád szerint gyilkossági kísérletet követett el barátnője ellen, miután a nő 5,5 millió fontot (2,3 milliárd forint) nyert a lottón.

Flickr/pirateyjoe
Külföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Gibbs tagadja, hogy gyilkosságot kísérelt volna meg a 49 éves Emma Brown ellen, aki megközelítőleg három évvel ezelőtt nyerte meg a monumentális összeget a lottón, majd otthagyta munkáját, hogy új otthonba költözhessenek.

A késes támadás után a hírek szerint a nőt meg is kellett műteni, azonban ez az információ egyelőre nem került megerősítésre. Az eset napján a rendőrség este 10 órakor érkezett ki a helyszínre, a pár dél-walesi otthonába. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

A Metro azt írja, a rendőrség felvételei alapján a férfi megjelent a bejáratnál, melegítőt viselt és feltűnően halkan beszélt a tisztekkel. A bíróság egy háromnapos tárgyalást tűzött ki, így Gibbs egészen szeptember 13-ig őrizetben lesz.

A férfi nem vallotta magát bűnösnek a kihallgatás során, ezért az ügyészség tárgyalást kért, továbbá egy védelmi nyilatkozatot is be kell majd nyújtania, melyben meg kell határoznia, hogy a váddal szemben miféle védelmet tud majd felállítani.

Szoboszlai visszatért, a 99. percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.