Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,28 Ft
Euró
393,98 Ft
Font
467,61 Ft
Bitcoin
57,919 $

2025-től bahreini hallgatók is pályázhatnak a magyar állami ösztöndíjra

Szijjártó Péter külügyminiszter bejelentette, a jövő évtől bahreini hallgatók is pályázhatnak a magyar állami ösztöndíjra.

...svg content...Fotó: Facebook/Szijjártó Péter
Közel-Kelet

Szabó Kata

Szerkesztő

Világhírű a magyar felsőoktatási rendszer, ami miatt sok külföldi dönt úgy, hogy Magyarországon folytatják tanulmányaikat. Szijjártó Péter emiatt is járt most a Közel-Keleten, Bahreinben, ahol fontos bejelentést tett.

A hivatalos bejelentés szerint 2025-től bahreini hallgatók is pályázhatnak a magyar állami ösztöndíjra, ami számos nagy lehetőséget rejt magában, mialatt egyre több magyar egyetem kerül a világ élvonalába. Soron kívül Lassan, de biztosan naposra fordul a borongós időjárás kedden, csak elszórtan lehetnek záporok

„A magyar felsőoktatási rendszer egyre vonzóbb, nem véletlenül tartozik egyre több magyar egyetem a világ élvonalába. A jövő évtől bahreini hallgatók is pályázhatnak a magyar állami ösztöndíjra.” – írja a Facebook oldalán Szijjártó Péter.

A már aláírt megállapodás értelmében minden évben 10 tanuló kaphat lehetőséget arra, hogy elnyerje ezt a különleges ösztöndíjat. „A ma aláírt megállapodás értelmében minden évben 10-en el is nyerhetik azt.”