Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,53 Ft
Euró
393,77 Ft
Font
457,11 Ft
Bitcoin
64,039 $

Mobilvásárlók figyelem: mutatjuk a 2022 áprilisában elérhető legjobb okostelefonokat

Ha le szeretnénk cserélni elavult mobiltelefonunkat, akkor érdemes szétnézni a gyártók kínálatai között.

Apple
Mobil

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Ha úgy döntöttünk, megválunk régi készülékünktől, esetlegesen csak váltani szeretnénk egy másik márkára, akkor joggal vakarhatjuk a fejünket, hiszen jelenleg rengeteg gyártó kínál jobbnál jobb masinát, így nehéz lehet sokunk számára a választás.

Hogy megkönnyítsük a helyzetet, kiválasztottunk tíz csúcskészüléket, amelyeken hosszú éveken keresztül garantáltan problémamentesen fognak futni az alkalmazások, és a gyorsaság kapcsán sem adódhatnak majd fennakadások. Soron kívül Illegális gyógyszerszállítmányt kapcsoltak le Békésben

Samsung Galaxy S22 Ultra

Fotó Samsung

A Samsung idei zászlóshajója annyiban tér el az S22 széria többi készülékétől, hogy nagyobb kijelzővel rendelkezik, illetve beépített S Pen érintőceruzát kapott, amivel megkönnyíthetjük a poccintgetést.

Természetesen nem hiányozhat az okostelefonból a dél-koreai óriáscég fantasztikus teljesítményű processzora, illetve a kiváló minőségű kamerarendszere sem, miközben szoftverszinten a One UI kezelői felületre támaszkodhatunk.

Lapozó: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Zidane is nemet mondhat a Bayern Münchennek, a Manchester United edzője lehet

Zinedine Zidane-ról is lemaradhat a Bayern München, miután a hírek szerint a francia legenda szívesebben ülne le a Manchester United kispadjára, ahol Erik Ten Hagot válthatja.