Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,98 Ft
Euró
389,25 Ft
Font
455,18 Ft
Bitcoin
51,027 $

Január 25. óta nem tért haza egy 16 éves szegedi lány, a rendőrség a lakosság segítségét kéri

A fiatal lány január 25-én távozott otthonából, ám azóta sem tért haza, s életjelet sem adott magáról. A rendőrség most a lakosság segítségét kéri felkutatásában.

Fotó: police.hu
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A police.hu felhívása szerint a Szegedi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Balogh Beatrix Edit eltűnésének ügyében. A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a 16 éves lány 2024. január 25-én szegedi lakóhelyére nem tért haza, azóta életjelet nem adott magáról. Balogh Beatrix Edit 170 centiméter magas, vékony testalkatú, haja középhosszú, szőkésbarna, szeme kék. Eltűnésekor viselt ruházata nem ismert.

Soron kívül Fontos változás a nyugdíjaknál – egy új lehetőség is megnyílt

A Szegedi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható lány jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél. Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Megszólalt a Ferencváros edzője az Újpest történelmi kiütése után

A Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics érthető módon nem panaszkodott arra, hogy nem lett 6-0 a vége az Újpest ellen.