Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,02 Ft
Euró
385,37 Ft
Font
449,01 Ft
Bitcoin
65,964 $

1257 alkalommal rendelt a Wolt legszorgalmasabb magyar ügyfele

Olyan is volt, akinek félmillióért szállítottak ételt egy étteremből.

...svg content...Fotó: unsplash | illusztráció
Belföld

Bense Róbert

Szerkesztő

Persze nem ezek voltak a jellemzők, ételek esetében a magyarok legtöbbször pizzát, tésztát, különböző hazai fogásokat rendeltek az étteremekből, míg ebédre sokan a gyorsételeket, így sajtburgert, tortillát, vagy gyrost rendeltek. Érdekesség, hogy volt olyan ügyfél is, aki egy nap alatt 25 rendelést adott le, valamint olyan is, aki egy év alatt 1257-et!

„2023-ban a legtöbb rendelést a Wolt Market Keleti élelmiszerüzlete teljesítette, ahonnan elsősorban tejet, pékárukat, csirkemellfilét, valamint friss gyümölcsöket és zöldségeket rendeltek a felhasználók” – írják közleményükben, hozzátéve, hogy az ásványvizek és az üdítők is népszerűek voltak. Soron kívül 3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Tavaly nyár óta Budapest legtöbb részén már éjjel is elérhetőek a Wolt szolgáltatásai, este 9 és 11 óra között pedig a mikroelem, a kétkilós kiszerelésű jég és „az alkohol mellett a szexuális segédeszközök, főleg az óvszerek számítanak kelendőnek” – közölték.

Drámai módon győzte le a Paks a Ferencvárost a Magyar Kupa döntőjében

Igazi kupadöntős hangulat fogadta a Ferencvárost és a Paksot a Puskás Arénában, ahol rengetegen voltak kíváncsiak a Magyar Kupa döntőjére.

3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Húsz perc híján négy órán át tartott Robert Fico operációja az ellene elkövetett merénylet miatt, és most már csak a szervezetén múlik, hogyan sikerül megküzdeni a sérüléseivel.

Nem is gondolnánk, de ezek a dolgok hátráltathatják a fogyást

Ha észben tartunk néhány dolgot, és nem leszünk túl szigorúak magunkkal szemben, sikeres lehet a diétánk. Ehhez csak kitartás kell, illetve az, hogy megértsük, a nagy változásokhoz idő kell.