Clouds
21 Budapest
Dollár
354,28 Ft
Euró
385,95 Ft
Font
432,87 Ft
Bitcoin
23,649 $

Mióta itt jártál:

Zidane a Chelsea-hez viheti Mbappét

Fotó: Zinédine Zidane korábbi francia labdarúgó, edző érkezik az év legjobb labdarúgójának járó Aranylabda átadási ünnepségére a párizsi Chatelet Színházba 2022. október 17-én. A díjat a France Football francia szaklap most rendhagyó módon a 2021-es és 2022-es év választása alapján ítélik oda. MTI/EPA/Mohamed Badra
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy csavar végén Zidane megkaphatja a Chelsea kispadját, ami után lehetővé válhat, hogy Haaland és Mbappé egy ligában játsszon.

Az évek során sok klubbal hozták szóba Haalandot, akit már most minden idők egyik legjobb csatárának tartanak. A fiatal klasszis berobbant a Premier League-be, és úgy ontja a gólokat, mintha mindig is Angliában játszott volna.

Soron kívül Ennyivel tervezi emelni a tanárok bérét a kormány

Abszolúte fekszik neki az angol futball, de még mindig nagy a vita, hogy ő vagy Mbappé a jobb. Hasonló helyzet alakulhat ki kettejük között, mint anno Ronaldóval és Messivel, akik egymást váltották az aranylabdákkal.

A Manchester City után nem kizárt, hogy a szebb napokat is megélt Chelsea is egy hatalmas manőverre készül. A keret folyamatos frissítés alatt áll, és a pénz nem jelent problémát az új tulajdonosoknak.

Zidane rengeteg pénzt kereshet Londonban

Egyre inkább úgy tűnik, hogy Graham Potter kinevezése nem volt a legjobb ötlet a Stamford Bridge-en, és a pletykák szerint már keresik az utódját. A Daily Mail most arról ír, hogy egy csavar végén Zidane is a befutók között lehet, aki hosszú ideje nem vállalt munkát a madridos távozását követően.

Sorra kapja az ajánlatokat, többek között a PSG is szívesen látta volna a kispadon, de hiába. Zidane kivár, és mivel még nem dolgozott Angliában, a Chelsea remek kihívást jelentene számára.

Emellett a britek abban bíznak, hogy Zidane esetleges érkezésével Mbappé nem Spanyolországot választaná, hanem a világ legerősebb bajnokságát. A hírek szerint Zidane ott van a jelöltek között Potter helyére, és már ajánlatot is kapott a francia legenda.

Az OK Diario úgy tudja, hatalmas pénzt fizetnének Zidane-nak, összesen 44,5 millió fontot kapna éves szinten, ha igent mond. Ez is csak azt mutatja, hogy a Chelsea nem vesztegeti az idejét, és egyértelműen új edzőt akar.

Zidane érkezése annak is szól, hogy megszerezzék Mbappét, akit 2025-ig köt a szerződése a PSG-hez, ám megint sokat pletykálnak arról, hogy kész váltani. Korábban szinte biztosra vették, hogy a Real Madridhoz kerül, ráadásul ingyen a szerződése lejárta miatt, ám végül mégis aláírt a PSG-vel.