Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
351,42 Ft
Euró
380,31 Ft
Font
443,06 Ft
Bitcoin
41,843 $

Zámbó Krisztián nem viccel, már most hatalmas karja van (fotóval)

Drukkolunk Zámbó Krisztiánnak, mert ha így folytatja tovább, kitart a következő nyári szezonig, messze élete formáját hozhatja össze.

Fotó: Instagra/Zámbó Krisztián
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Mindig adott a lehetőség arra, hogy változtassunk az életünk, és ez a külsőnkre is igaz. Manapság nem nehéz plusz motivációt szerezünk, hála a közösségi médiában, már csak a hírességek miatt is.

A legtöbb ember azonban nem elég kitartó, viszont vannak, akik igen kemény formát mutatnak. Andrei Mangra, Tóth Andi korábbi táncpartnere például alig pár hónap alatt igen komoly átalakuláson esett át. Soron kívül Nagyon közel a pedagógusbéremelés

A nők között még több példát találunk, élen Tolvai Renivel. A magyar énekesnő eszméletlenül látványos formát hozott össze, és erre is rendkívül büszke lehet, maximálisan támogatjuk őt abban, hogy még többet hozzon ki magából.

Ugyanezt tudjuk elmondani Zámbó Krisztiánról, akit sokan támadnak a formájával. Egy ideje azonban rendszeresen látni a kondiban, és ha odafigyel a táplálkozására, akár szponzorok állhatnak be mögé, mint azt láthatjuk más hírességek esetében.

Eddig jó úton halad, nem vesz vissza, és jól bizonyítja ezt a karmérete is. Soha nem volt akkora karja, mint most, miközben a hasa egyre laposabb, szóval megindult felfelé! A róla készült kondis fotót erre a linkre kattintva találjátok.

Látványosan emelkedik azon idősek száma, akik túl sok gyógyszert szednek

Minél több gyógyszer szed egyszerre valaki, annál kevesebb a gyógyulás esélye.

A műfenyő vagy a vágott fenyő a környezetkímélőbb? A szakértő válaszol

A Klímapolitikai Intézet kutatója szerint tévhit, hogy a műfenyőt vásárlók környezettudatosabbak lennének, a vágott fenyő sokkal kevésbé terheli a klímát.