Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,70 Ft
Euró
395,98 Ft
Font
468,80 Ft
Bitcoin
61,266 $

Zámbó Jimmy fia szerint édesapja ugyanazt élhette át, mint most Azahriah

Elmondása szerint nemcsak sikereikben hasonlítanak, hanem abban is, hogy mindkettőjükre rengetegen irigyek.

...svg content...Fotó: MTI/Vasvári Tamás
Kult
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert, Azahriah három koncertet is ad jövő májusban a Puskásban, ugyanis rengetegen szeretnék őt élőben látni, a rajongók pillanatok alatt elkapkodtak minden jegyet. Óriási sikere miatt pedig a 21 éves előadó menedzsmentje úgy döntött, a nemzetközi megmérettetéssel is megpróbálkoznak: őszre 8-10 állomásos európai turnét szerveznek, és egy angol ügynökséggel is leszerződtek.

De arról is beszámoltunk, hogy Azahriah nem csak a főcímdalt énekli, szerepel is a Valami Amerika-sorozatban. Ez utóbbi például az ő ötlete volt, ami a produkció rendezőinek is nagyon tetszett, abszolút benne voltak a dologban. Mint kiderült, az énekes a harmadik epizódtól lesz majd látható az RTL+-on, a negyedik részben pedig zenélni is fog. Soron kívül Kunhalmi Ágnes: a Tisza Párt sikerét elsősorban az ellenzéki pártok marakodása táplálta

Közben számos híresség, köztük Valkusz Milán, Majka és Varnus Xavér is elmondta, mennyire örülnek Azahriah sikereinek, egyúttal védelmükbe vették őt a kritizálókkal szemben. A Ripost pedig korábban Zámbó Jimmy középső fiát, Zámbó Szebasztiánt kereste fel, aki nagyon tehetségesnek tartja Azahriah-t, szerinte megújító stílust hozott a magyar zenei palettába. Egyúttal azt gondolja, van hasonlóság a fiatal énekes és édesapja karrierje között.

„Büszke vagyok rá, hogy van olyan magyar tehetség, aki egy nap alatt képes megtölteni a Puskás Arénát, és aztán az elkövetkezendő napokban még kétszer. Elárulom, akkor lopta be magát a szívembe, mikor hozzányúlt apu jól ismert dalához, az Egy jó asszony mindent megbocsát című slágeréhez. Csak a szöveget hagyta meg, és bár az új dal stílusa tőlem távol áll, mégis jó érzés hallgatni. Na meg látni, hogy hogy őrjöng a közönség, mikor előadja. Őszintén szeretném, hogy apu más dalait is feldolgozza, hiszen ezáltal megismerteti a fiatalokkal a Jimmy-számokat, amiknek nem szabad feledésbe merülniük

– fogalmazott Zámbó Szebasztián. Majd arra utalt, szerinte abban is hasonlít a két előadó, hogy mindkettőjükre rengetegen irigyek.

Mint mondta: „Látok párhuzamot a karrierjük között: apu is ugyanazt élhette át, mint most Azahriah. Az 1990-es években apu is a semmiből robbant be, különösebb támogatás nélkül. A nagy népszerűség persze sok iriggyel is jár, pedig nem tudom, hogyan lehet belekötni a munkásságába. Talán csak csutkahegdűn nem tudott játszani: vitathatatlanul tehetséges zenész volt. Csak úgy mint most Azahriah, apu is saját nótákat írt és komponált. 1998-ban a 16 ezer férőhelyes Sportcsarnokot kétszer is megtöltötte gyors egymásutánban. Persze, a Puskáshoz képest ez kisebb szám, de abban az időben ez jóformán egyedülálló teljesítménynek számított”.