Clouds
21 Budapest
Dollár
344,39 Ft
Euró
370,61 Ft
Font
431,39 Ft
Bitcoin
26,860 $

Zámbó Árpy szerint sokkoló volt, amikor megpillantották életnagyságban Jimmyt

Fotó: Zámbó Jimmy énekes viaszszobránál testvérei, Zámbó Tihamér és Zámbó Árpád a budapesti Madame Tussauds kiállítás sajtóbemutatóján a Palazzo Dorottyában 2023. május 23-án. Több világváros után május 25-én Budapesten is megnyitja kapuit a nagyközönség előtt a Madame Tussauds panoptikum 51 élethű magyar és nemzetközi viaszfigurával. MTI/Bruzák Noémi
Style
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Elmondása szerint a család fotókból, emlékekből idézi fel az énekes arcát, ezért igazán meglepő volt, amikor beléptek a terembe, és meglátták a viaszfigurát.

Május 25-én nyitja meg kapuit a budapesti Madame Tussauds múzeum, ahol történelmi személyiségek, politikusok, hollywoodi sztárok és magyar hírességek életnagyságú szobrait csodálhatják meg az érdeklődők.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

Az ezt bejelentő sajtóeseményen kiderült, hogy az 50 viaszfigura között Zámbó Jimmy szobra is helyet kapott, amelynek kapcsán a család elmondta, az élmény meghatározó és megrendítő volt egyben – írta a Borsonline.

„Sokkolt, amikor megpillantottuk életnagyságban a bátyám! Eltelt 23 év, mi fotókból, emlékekből idézzük fel az arcát. Beléptünk, és egyszer csak itt volt életnagyságban előttünk”

– mondta meghatódva Zámbó Árpy.

Állítása szerint mindannyian nagyon büszkék, hiszen ez egy meghatározó pillanat, majd köszönetet mondott az alkotóknak, akik sokat fáradoztak azért, hogy megformázzák Jimmy szobrát, de a hasonlóságot illetően van némi kételye.

„Összességében nem rossz, de én más szemszögből nézem. Egy-két vonás szerintem nagyon hajaz rá, de mégsem jön vissza teljesen az a kép, ahogyan én emlékszem a bátyámra. Miért hazudjak? Mindenesetre nagyon szépen sikerült és egy méltó emléket állít Jimmynek”

– fogalmazott.
@borsonline #zámbójimmy #zámbó #wax #szobor #mood #hungary #foryou #borsonline ♬ eredeti hang – Bors