Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,22 Ft
Euró
389,73 Ft
Font
455,51 Ft
Bitcoin
51,245 $

Fiatal lányt zaklattak egy HÉV-megállóban, apja késsel megvágta a támadót

A rendőrség nagy erőkkel kezdte meg a nyomozást az ügyben.

Fotó: Pixabay
Bűnügy

Koós Alexandra

Szerkesztő

Egy ukrán származású férfi zaklatott vasárnap egy fiatal lányt a kerepesi HÉV-megállóban. A lány ijedtében felhívta az apját, aki a támadótól megvédte lányát egy késsel. Az esetről Kerepes polgármestere, Gyuricza László számolt be a hivatalos közösségi médiás oldalán, s mint írta, azért teszi ezt, hogy eloszlassa az üggyel kapcsolatos tévhiteket – szúrta ki az Index.

„A legendák elkerülése érdekében tájékoztatom Önöket: Egy ukrán származású férfi zaklatott egy fiatal lányt a kerepesi HÉV megállóban. A lány apja dulakodásba keveredett a támadóval és torok magasságában megvágta” – áll a Facebookon közzétett bejegyzésben, hozzátéve, hogy a támadót mentő vitte el, nincs életveszélyben. Soron kívül Fontos változás a nyugdíjaknál – egy új lehetőség is megnyílt

Valamint kiemelte, a rendőrség nagy erőkkel kezdte meg a nyomozást az ügyben. A bejegyzés alatt kommentben az áldozat többek között azt írta, hogy a támadóval két másik, ukrán származású férfi is volt, mindhárman erősen ittasak. A fiatal nőt trágár szavakkal illették, s többször megfenyegették.

Mindemellett hangsúlyozta, miután édesapja kérdőre vonta a támadót, utóbbi rátámadt: meglökte és megütötte, majd az apa ezt követően vágta meg a férfit. A lány édesanyja mindennek ellenére segítséget nyújtott, azonnal mentőt és rendőrt hívott. A fiatal nő abban bízik, hogy édesapját nem büntetik meg a történtek miatt, hiszen ő csak a gyermekét védte.

Megszólalt a Ferencváros edzője az Újpest történelmi kiütése után

A Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics érthető módon nem panaszkodott arra, hogy nem lett 6-0 a vége az Újpest ellen.